Bunu duyduğuma sevindim.Anormal bir durum yok. Bazı SSD'ler fabrikadan direkt %99 geliyor.
Bunu duyduğuma sevindim.Anormal bir durum yok. Bazı SSD'ler fabrikadan direkt %99 geliyor.
@208247 Bu forumda bir Süper Moderatör James Donkey SSD kullandığını gördüğüme göre artık rahatlıkla ölebilirim. Yav adamın 200 TL bütçesi var biri 300 TL membrane klavye önerir diğeri daha da üst fiyatlara model önerir. James donkey 610S öneririm diye laf yapar. Adam diyor ki kalitesiz Switch kullanılıyor içinde kullanılan da Content marka Switch.Bunu duyduğuma sevindim.
@208247 Anormal bir durum yok. Bazı SSD'ler fabrikadan direkt %99 geliyor. Önünüzdeki süreçte de düşüşler görürseniz garantiye gönderirsiniz, değiştirirsiniz vs.
Ek olarak konu sahibine dönmek gerekirse farklı yazılımlar da deneyin.
Hard Disk Sentinel - HDD health and temperature monitoring
Monitoring hard disk health and temperature. Test and repair HDD problems, predict disk failure.www.hdsentinel.com
![]()
CrystalDiskInfo
About CrystalDiskInfo A HDD/SSD utility software which supports a part of USB, Intel RAID and NVMe. Aoi Edition Standard Edition Shizuku Edition Kurei Kei Edition Download System Requirements OS Windows XP/Vista/7/8/8.1/10/11Windows Server 2003/2008/2012/2016/2019/2022/2025 Architecture...crystalmark.info
@mstfaozder'nin dediği gibi toplamda yazılan veri değeri de önemli, paylaşın.
3 farklı prgramdan detaylı testleri yapıp paylaştım hocam.Normal değil. HD Tune ile test yapar mısınız?
bu tür programlar neye göre çalışıyor bilmiyorum. Elektronik bir cihaza sağlık durumu vermek pek mantıklı gözükmüyor. hd sentielde 2 yıllık hdd im 100 sağlık gözüküyor. ultra derecede saçma. eklemediğim gigabyte ın kendi programı. orada 96 sağlık veriyor. sinirimi bozduğu için sildim programı. yazma ve okumada sıkıntı görmedim ben. pek bilgim yok fakat eğer sorun içeren bir şey varmıdır ve servise göndermem gerekirmi üzerine açtım konuyuSağlık %100 görünüyor, bir sıkıntı göremedim. Değerler de normal.
2 yıllık hdd 100 sağlık gözüküyorHiç bir sorun yok endişelenmeyin. Ayrıca sağlık %96 değil %100.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.