Merhaba 2. bir laptopum var üniversite için değerlendirmek amacıyla SSD alacağım. Bir sürü kişi yorum yapmış işte kronik sorunlu SSD'ler var onları alma diyen var. Bunlar sistemi donduruyor bunu alma diyen var. Bu iyi midir? Benim bilgisayarım arada bir donuyor ve disk kullanımı hep %100 o yüzden SSD'ye geçmek istiyorum.
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Gigabyte olan Patriot Brust ile hemen hemen aynı seviyede. Üsttekini önerdiklerini pek görmedim. Bunu al gitsin.
Seagate Baracuda 250 GB ZA250CM1A003 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Merhaba gündelik işler için 2. bir laptopum var üniversite için değerlendirmek için SSD alacağım. Bir sürü kişi yorum yapmış işte kronik sorunlu SSD'ler var onları alma diyen var. Bunlar sistemi donduruyor bunu alma diyen var. Bu iyi midir? Benim bilgisayarım arada bir donuyor ve disk kullanımı hep %100 o yüzden SSD'ye geçmek istiyorum.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
www.akakce.com
Bu, ikisine kıyasla bir nebze daha alınabilir bir ürün. İmkan dahilindeyse üstteki Barracuda 120'yi almak daha iyi.