Gigabyte ve ASUS'un 3060 ekran kartı arasında fark var mı?

Kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim. Ben bu ekran kartlarından hiçbirini kullanmadım. Ben de 1 senedir falan sistem toplamayı düşünüyorum. Sürekli fikrim değişti. 4000 serisini bekliyeyim dedim. Baya araştırma yaptım. Youtube dan forumlardan falan öğrendiklerimle yazıyorum. Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.
Gigabyte ekran kartları genelde diğerlerine göre daha fazla ses çıkarıyor. Ben gürültü sevmediğim için kesinlikle tercih etmem.
Ayrıca o attığın sistemin fiyatına daha iyi sistemler bulunabilir. Bir bakıp mesaj atayım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben farklı olarak daha düşük bütçede şöyle bir sistem de buldum bu fiyata iyi mi sizce

Kardeşim öncelikle şunu söyleyeyim. Ben bu ekran kartlarından hiçbirini kullanmadım. Ben de 1 senedir falan sistem toplamayı düşünüyorum. Sürekli fikrim değişti. 4000 serisini bekliyeyim dedim. Baya araştırma yaptım. Youtube dan forumlardan falan öğrendiklerimle yazıyorum. Yanlışım varsa bilgili arkadaşlar düzeltsin.
Gigabyte ekran kartları genelde diğerlerine göre daha fazla ses çıkarıyor. Ben gürültü sevmediğim için kesinlikle tercih etmem.
Ayrıca o attığın sistemin fiyatına daha iyi sistemler bulunabilir. Bir bakıp mesaj atayım.
üstte attığım sistem nasıl sizce peki daha düşük bütçede değer mi ?

@Abdullah7 @zkmrnt aslında bütçemi biraz daha kısarsam daha iyi olur yaklaşık 13.500 Tl civarı bütçe de bildiğiniz hazır sistem var mı ?

Hocam ben farklı olarak daha düşük bütçede şöyle bir sistem de buldum bu fiyata iyi mi sizce

1080p için attığınız yeterli. Parçalar da fena değil.
1440p için 6700xt alinabilir.

@Abdullah7 @zkmrnt aslında bütçemi biraz daha kısarsam daha iyi olur yaklaşık 13.500 Tl civarı bütçe de bildiğiniz hazır sistem var mı ?
f/p olarak daha iyi gibi.

Buna bir bak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Rampage gördün kaç.

Rampage gördün kaç.
Kasayı Thermaltake yaparsan daha iyi olur. Biraz fiyat farkıyla.

Gaminggen deki sistemlerde güç kaynağı düşük olmaz mı biraz.

hocam pek bir bilgim yok dediğim gibi de i3 eski kalmıyor değil mi yani ryzen 5 5500 den daha iyi bir işlemci mi

Benim tavsiyem 12.000 e rx6600 alacağına bütçeni biraz zorlayıp bunun gibi bir sisteme bak. 6700xt uzun süre götürür. Diğer arkadaşlarda incelerse sevinirim.
Tavsiyem güç kaynağını 650w olanı seçip al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı