Gigabyte vs Gainward RTX 4060 Ti

Bellek Hızı16000MHz

GAINWARD​

Bellek Hızı (Efektif)18000 MHz

GIGABYTE​

kafamı en çok karıştıran detay bu aslında

Bunlara da baktım ama bunları da kendi istediğim şekilde arttırınca sistem biraz pahalı oluyor.
Artırılması gereken tek şey anakart b550 yapılabilir. Onun dışında yükseltilmesi gereken bir şey yok bu sistemlerde.

Attığınız sistemde 5600X seçmişsiniz. Kesinlikle aradaki fiyat farkını hak etmeyen bir işlemci 5600X. Onu yükseltmenize gerek yok.

Bellek Hızı16000MHz

GAINWARD​

bellek hızı (efektif)18000 MHz.

Gigabyte​

Kafamı en çok karıştıran detay bu aslında.

Bunlara da baktım ama bunları da kendi istediğim şekilde arttırınca sistem biraz pahalı oluyor.

Masanın üstünde düşündüğüm için yorabilir. Üstünü bez ile örteriz o zaman da, yapacak bir şey yok.

Egotavan. Kutu açılış videosu çekmiştim hocam bu kanaldan bakabilirsin çok detaya inmedim ama görseli vs mevcut.

Ledler göz yorabilir ya bir süre sonra ve meley yaparken yayın açmak veya render almak zaten sistemi zorlayan bir şey o yüzden gayet tatmin edici sistem aslında. Siz de PcKolikten mi aldınız sistemi ? Herhangi bir sorunla da karşılaşmadınız değil mi ?
32 ram ve 1tb ssd yapınca fiyat 33.600 lere çıkıyor ondan dedim ddr5li sistem

Egotavan. Kutu açılış videosu çekmiştim hocam bu kanaldan bakabilirsin çok detaya inmedim ama görseli vs mevcut.
Hayırlı olsun çok güzel bir sistem gibi duruyor ve ben de onu alacağım gibi. Ben de metin2 oynayan biriyim videoları da izlerim artık. :)

32 RAM ve 1TB SSD yapınca fiyat 33.600'lere çıkıyor ondan dedim DDR5'li sistem.

Hayırlı olsun çok güzel bir sistem gibi duruyor ve ben de onu alacağım gibi. Ben de Metin2 oynayan biriyim videoları da izlerim artık. :)

Teşekkür ederim sağ olun. Şimdiden hangisini alırsanız alın ağız tadı ile kullanmak nasip olsun 😊

Technopat Haberler

Geri
Yukarı