Gigabyte vs. MSI vs. Zotac RTX 3060

Bu seride NVIDIA kartlar daha çok güç tüketip daha çok ısınıyorlar. Bilgin birazcık eskide kalmış sanıyorum.

Kart sıcaklığına kullandığın kasa da etki eder. Örnek veriyorum hiç hava almayan kötü bir kasan varsa ASUS da soksan yüksek dereceler görürsün. İşlemcinde stok fan varsa bu da kasa içi sıcaklıkları artırabilir gibi.

Bu videodan da görecğein üzere normalde "ısınan" bir kart değil Galax modeli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet Galax RTX 3060 modeli alabilirim temp gösteren videolara baktım fakat bulamamıştım kule tipi bir AM4 kule tipi fan soğutucusyla işlemciyide besleyebilirim 600W PSU yeterli olacaktır bu sisteme sanırım daha sonra elime para geçince kasayı değiştirme imkanım olursa kasamıda değiştiririm

Öncelikle AMD kartlar ısınıyor diye bir şey yok.

RTX de değil o teknoloji. RT. AMD kartlarla da kullanılabiliyor. DLSS yerine de FRS 2.0 var.
Teşekkür ederim eksiklerimi kapattığınız için

Evet Galax RTX 3060 modeli alabilirim temp gösteren videolara baktım fakat bulamamıştım kule tipi bir AM4 kule tipi fan soğutucusyla işlemciyide besleyebilirim 600W PSU yeterli olacaktır bu sisteme sanırım daha sonra elime para geçince kasayı değiştirme imkanım olursa kasamı da değiştiririm

Evet. Kalan bütçeni en azından diğer donanımlara harcayabilirsin bu şekilde, Galax normal koşullarda kendisini yeterince soğutabiliyor.

Evet. Kalan bütçeni en azından diğer donanımlara harcayabilirsin bu şekilde, Galax normal koşullarda kendisini yeterince soğutabiliyor.
teşekkür ederim hava soğutucusu pahalı olduğundan işlemcime kule tipi fan modeli ile daha çok soğutma yayarım kasamıda işe girdiğimde değiştiririm

600W PSU r 5 5600 rtx 3060 gigabyte a520m s2h bi sisteme yeterli gelir değilmi?

Son düzenleyen: Moderatör:
5.5 6 senelik pc sürekli temizlediğim bi pc tüm bakımlarını yapıyorum.

Güç kaynakları zamanla yıpranıp eski kondüsyonlarını kaybedebiliyorlar bu nedenle sordum. Neyse al kullan, zaten PSU kaynaklı bir yetersizlik çıkarsa sistem yükteyken reset atacaktır o zaman da yeni alırsın.

Güç kaynakları zamanla yıpranıp eski kondüsyonlarını kaybedebiliyorlar bu nedenle sordum. Neyse al kullan, zaten PSU kaynaklı bir yetersizlik çıkarsa sistem yükteyken reset atacaktır o zaman da yeni alırsın.
sistemi yakma gibi bi durum olmayıp reset atarsa ben yetersizim demiş oluyo o zaman güzel bunu öğrendiğim teşekkür ederim yardımların için hakkını helal et dostum

8.5'a kadar bütçem var ekran kartı sıcaklığıda önemli olduğu için tercihim ne olmalı diye merak ettim MSI ASUS Gigabyte bilindik markalar internetten baktığımda Galax INNO3D Zotac Gainward ghost gibi markalar 75 79 derece görüyor.

Düşünücem teşekkür ederim

düşünücem teşekkür ederim
Gigabyte olarak kullanıyorum max 55 gördüm hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı