Gigabyte Windforce 4060 Ti ısınır mı?

Darfind

Decapat
Daha fazla  
Bu sistemi aldım. En uygunu buydu, başka yoktu bu fiyata. Kasayı da bununla değiştirdim. Isınma problemi olur mu?

Dosya Ekleri

• 1726069815044.png
    1726069815044.png
    58 KB · Görüntüleme: 50
  • 1726069822859.png
    1726069822859.png
    67,8 KB · Görüntüleme: 91
Keşke dediğiniz gibi olsa 4060 modeli 78 derece 3000RPM. 3000RPM= traktör sesi. 😀

Eki Görüntüle 2307986
Attığın kaynak sallamasyon dostum her o MSI ventus'a verdigi değer sallamasyon zaten arkadaşımda rtx 4060 ti MSI ventus var full yükte 80 testte, gpu ağırlıkli oyunlarda 77, zaten durumda böyle bende kullandım çünkü MSI ventus'u, ben video testlerine bakınca windforce'un sıcaklığı senin attığın tablo ile alakası yok. Tpu'nun her dediği doğru olmuyor maalesefki.

Attığın kaynak sallamasyon dostum her o MSI Ventus'a verdigi değer sallamasyon zaten arkadaşımda RTX 4060 Ti MSI Ventus var Full yükte 80 testte, GPU ağırlıkli oyunlarda 77, zaten durumda böyle bende kullandım çünkü MSI Ventus'u, ben video testlerine bakınca Windforce'un sıcaklığı senin attığın tablo ile alakası yok. Tpu'nun her dediği doğru olmuyor maalesef ki.

Sallamasyon değil. Reddit'e veya forumlara bakarsanız güvenilir olduğunu öğrenirsiniz.
Sizin kullandığınız kasa farklı, fanlar farklı, ortamın sıcaklığı farklı ve fanların hızı farklı.
Birebir aynı değeri görmemeniz güvenilir olmadığı anlamına gelmez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Test videosu istiyorsan bak 76 derece çıkmış kart. Aradaki 2 derecelik fark kasa ve odanın sıcaklığına göre değişir. Global kanal 280k abonesi var bu kanalda mı sallamasyon?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Desktop Screenshot 2024.09.11 - 19.47.43.91.png

Son düzenleme:
Sallamasyon değil. Reddit'e veya forumlara bakarsanız güvenilir olduğunu öğrenirsiniz.
Sizin kullandığınız kasa farklı, fanlar farklı, ortamın sıcaklığı farklı ve fanların hızı farklı.
Birebir aynı değeri görmemeniz güvenilir olmadığı anlamına gelmez.

Test videosu istiyorsan bak 76 derece çıkmış kart. Aradaki 4 derecelik fark kasadan ve odanın sıcaklığına göre değişir. Global kanal 280k abonesi var bu kanalda mı sallamasyon?

Eki Görüntüle 2308037

Hocam oyle sağ soldan kaynak atarsak 1000 saat tartışırız aynen böyle

Ben kendi deneyimimle yaşadım diyorum, verileri uyuşmuyordu hem benimle hem videolardakiyle.

Hocam oyle sağ soldan kaynak atarsak 1000 saat tartışırız aynen böyle.

Ben kendi deneyimimle yaşadım diyorum, verileri uyuşmuyordu hem benimle hem videolardakiyle.

Bu durumu açıkladım zaten aynı kasayı kullanmıyorsun veya aynı odada test etmiyorsun. 3-5 derece fark edebilir ama 78 çalışmaz 80 çalışır veya 76 çalışır aşağı yukarı bu değerlerde çalışacak. Sallamasyon diyeceğine elle tutulur video vs paylaşsaydın bari. Global kanaldan test videosu atıyorum beğenmedim atıyorsun. Kendin daha güvenilir kaynak biliyorsan test videolarını bekliyorum senden.

Gigabyte Windforce serisinin tier listler videolarında paspas görevi gördüğünü tüm forum biliyor zaten. Windforce serisi kartlar çöptür ısınır uzun vadede dahada ısınacak.

Bu durumu açıkladım zaten aynı kasayı kullanmıyorsun veya aynı odada test etmiyorsun. 3-5 derece fark edebilir ama 78 çalışmaz 80 çalışır veya 76 çalışır aşağı yukarı bu değerlerde çalışacak. Sallamasyon diyeceğine elle tutulur video vs paylaşsaydın bari. Global kanaldan test videosu atıyorum beğenmedim atıyorsun. Kendin daha güvenilir kaynak biliyorsan test videolarını bekliyorum senden.

Gigabyte Windforce serisinin tier listler videolarında paspas görevi gördüğünü tüm forum biliyor zaten. Windforce serisi kartlar çöptür ısınır uzun vadede dahada ısınacak.

Bizimkilere yazdım görurse kısa bir süre içerisinde MSI ventusuda atarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı