Gigabyte Windforce RTX 4070 Super vs Galax RTX 4070 Super

Evet ona göre hesapladım. Galax 4070 Super alıp geçin. Yukarıdaki arkadaşın Palit vs. demesine de aldırış etmeyin. Palit - Zotac güzel kartlara sahip ancak 25K'ya asla rakip modelleri yok. 25K'ya Galax'ın direkt rakibi bile yok.

Evet ona göre hesapladım. Galax 4070 Super alıp geçin. Yukarıdaki arkadaşın Palit vs. demesine de aldırış etmeyin. Palit - Zotac güzel kartlara sahip ancak 25K'ya asla rakip modelleri yok. 25K'ya Galax'ın direkt rakibi bile yok.
Galax RTX Süper EX Gamer OC modeli 3 ay kullanılmış faturalı garantili ürün 21.000 TL uygun fiyat mıdır?

''Galax'ı tercih ederdim bu ikili arasında ama o bütçeye yakın Zotac, Palit varsa...'' diye belirtmişim yani sorun ne oldu burada ben çözemedim. Hayır sizinle aynı kapıya çıkıyor 25k ya rakip modeli yok diye yazmışsınız rakip modeli yoksa o bütçeye yakın Zotac, Palit yok demektir benim dediğimde de bir sorun yoktur.

Gidip Zotac, Palit en düşük modelini alın Galax yerine diye bir şey demedim bir sonraki yorumda da dedim modele göre değişir diye.

Modelden modele değişir onu kasıt etmedim aynı şey Gigabyte için de geçerli ki.

Zotac-Palit daha iyi markalar bana göre tabii o bütçedeki modeli önemli ben genel itibarıyla diyorum.

Zotac ve Palit daha iyi marka değiller. Palit'in Dual serisi= Gainward ghost makyajlanmış versiyon. Gainward, Palit'e ait o yüzden yakın sonuçlar almaları normâl. Jetstream modeli yine fena değil ama uğultu şikayetleri görmüştüm. Faz sayısınıda düşük tutuyorlar bu yüzden cw olması da muhtemel. Zotac, yine Galax'tan daha kötü veya eşit çıkıyor testlerde. 40 serisinde Galax en başarılı markalardan biri. Faz sayısı olarak çoğu markadan fazla koyuyorlar. Mesela Palit jetstream ve Galax ex 4070 Ti Super. Galax ex 11 fazlı, Palit jetstream ise 9 fazlı bir yapıya sahip.

Dünyadaki en iyi PCB kalitesine sahip RTX 4090 Galax'a ait. Rekor kırmakta üstlerine yok. Ona rağmen en ucuz satılan Galax şu an.😉
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zotac-Palit gayet de iyi markalar size burada yabancı sitelerden 500 tane örnek sunabilirim seneler boyu jetstream modelleri birçok ödüle layık görüldü siz gidip Galax'ın en top modelini örnek getirip aha işte kral Galax derseniz olmaz HOF onun en üst serisi. Siz birkaç uğultu şikayeti duyuyorsunuz ama sanki Galax'ın giriş seviyesinde öyle bir şey yokmuş gibi bahsediyorsunuz.

Ben Galax 3090, 4090 HOF modelleri ile Palit dual ı mı karşılaştırayım yani şimdi?? Hayır vaktiniz varsa size aşağıya Galax şikayetlerini ve Palit övgü dolu yorumları dizebilirim benim için de sorun değil oraya HOF linkleri atmışsınız da (niye attıysanız en üst modelin linklerini).

Corsair ramde defalarca o.c rekoru kırdı ama o zaman aynı mantıkla en iyi ram markası Corsair demektir ama gel gör çoğu incelemede en çok Gskill-Kingston tavsiye edilir.

Dediğim gibi Galax'ın giriş seviyeleri ile ilgili şikayetleri burada size atayım madem biz Galax HOF ile Palit Dual veya Jetstream karşılaştırıyoruz aynısını tersini yaparız Gamerock ile Galax giriş karşılaştırırız sorun değil yani.

Galax HOF lar piyasadaki en iyi serilerden o doğru bir şey onu baz alarak Galax en iyi markadır sonucu çıkmaz

Zotac-Palit gayet de iyi markalar size burada yabancı sitelerden 500 tane örnek sunabilirim seneler boyu jetstream modelleri birçok ödüle layık görüldü siz gidip Galax'ın en top modelini örnek getirip aha işte kral Galax derseniz olmaz HOF onun en üst serisi. Siz birkaç uğultu şikayeti duyuyorsunuz ama sanki Galax'ın giriş seviyesinde öyle bir şey yokmuş gibi bahsediyorsunuz.

Ben Galax 3090, 4090 HOF modelleri ile Palit dual ı mı karşılaştırayım yani şimdi?? Hayır vaktiniz varsa size aşağıya Galax şikayetlerini ve Palit övgü dolu yorumları dizebilirim benim için de sorun değil oraya HOF linkleri atmışsınız da (niye attıysanız en üst modelin linklerini).

Corsair ramde defalarca o.c rekoru kırdı ama o zaman aynı mantıkla en iyi ram markası Corsair demektir ama gel gör çoğu incelemede en çok Gskill-Kingston tavsiye edilir.

Dediğim gibi Galax'ın giriş seviyeleri ile ilgili şikayetleri burada size atayım madem biz Galax HOF ile Palit Dual veya Jetstream karşılaştırıyoruz aynısını tersini yaparız Gamerock ile Galax giriş karşılaştırırız sorun değil yani.

Galax HOF lar piyasadaki en iyi serilerden o doğru bir şey onu baz alarak Galax en iyi markadır sonucu çıkmaz
Galax'ın hof modeliyle falan karşılaştırmadım. Jetstream ile galax ex modelini karşılaştırdım. Ondan sonrada galax yerine palit ve zotac tercih ederdim lafınıza karşılık galax'ın bu markalardan aşağı kalır yanı olmadığını göstermek için hof modelini paylaştım. Nasıl anlayacağınız size kalmış bir şey. :D

Galax'ın hof modeliyle falan karşılaştırmadım. Jetstream ile galax ex modelini karşılaştırdım. Ondan sonrada galax yerine palit ve zotac tercih ederdim lafınıza karşılık galax'ın bu markalardan aşağı kalır yanı olmadığını göstermek için hof modelini paylaştım.
Ben avukatım işim dilekçe yazmak bir yerde. Üç cümlemi de tekrak tekrar okudum bir yerde bile Galax modelinin bunlardan aşağı kalır olduğu anlamı çıkmıyor.

Birinci yorumda bizzat Galax tercih edeceğimi, modele göre Palit-Zotac varsa onların daha tercih edilesi olduğunu söyledim arkadaş bütçe belirtmemiş gidip bakmadım öyle bir şey demedim.

Galax zaten güzel bir model arkadaşa Galax almayın gidip giriş seivyesi Palit-Zotac alın da demedim bunu size cevap verdiğim ikinci yorumda da belirttim.

Galax ile ilgili bir sürü coil whine şikayeti var bunları neden es geçelim siz Galax kullanmışsınız sistemde siz en iyisini anlayarak yapmışsınız diye mi?? Ben de şuan Asus Dual kullanıyorum o zaman herkese Asus Dual övmesi yapayım olmaz ki bu .

Adı üstüne ben tercih ederim dedim Palit-Zotac Galax dan daha iyidir dememişim buna neyin cevabı verilir ki?? Üstelik HOF modelinin en üst gpu halini atmanın da mantığını çözemedim. Inno3d nin en üst seviyesi de ayrı bir seviye ki bunun ucu bucağı yok.

Valla mesleğim gereği iyi anlıyorum karşıdakinin ne demek istediğini merak etmeyin :D

Galax'ın hof modeliyle falan karşılaştırmadım. Jetstream ile galax ex modelini karşılaştırdım. Ondan sonrada galax yerine palit ve zotac tercih ederdim lafınıza karşılık galax'ın bu markalardan aşağı kalır yanı olmadığını göstermek için hof modelini paylaştım. Nasıl anlayacağınız size kalmış bir şey. :D
Evet doğru Galax ex tercih ederim ben de ben gidip Jetstream alın da demedim ki Gamerock serisi daha iyi ben o bütçede yakın varsa dedim sonra da modele göre değişir dedim spesifik olarak şunu alın demedim bile tekrar okuyun isterseniz yorumlarımı.

Neyse uzatmanın anlamı yok siz Galax Ex alın ben Palit Gamerock alırım olur biter sonuçta ''T-E-R-C-İ-H'' demişim değil mi :)

Ben avukatım işim dilekçe yazmak bir yerde. Üç cümlemi de tekrak tekrar okudum bir yerde bile Galax modelinin bunlardan aşağı kalır olduğu anlamı çıkmıyor.

Birinci yorumda bizzat Galax tercih edeceğimi, modele göre Palit-Zotac varsa onların daha tercih edilesi olduğunu söyledim arkadaş bütçe belirtmemiş gidip bakmadım öyle bir şey demedim.

Galax zaten güzel bir model arkadaşa Galax almayın gidip giriş seivyesi Palit-Zotac alın da demedim bunu size cevap verdiğim ikinci yorumda da belirttim.

Galax ile ilgili bir sürü coil whine şikayeti var bunları neden es geçelim siz Galax kullanmışsınız sistemde siz en iyisini anlayarak yapmışsınız diye mi? Ben de şu an ASUS Dual kullanıyorum o zaman herkese ASUS Dual övmesi yapayım olmaz ki bu.

Adı üstüne ben tercih ederim dedim Palit-Zotac Galax'dan daha iyidir dememişim buna neyin cevabı verilir ki? Üstelik hof modelinin en üst GPU halini atmanın da mantığını çözemedim. INNO3D'nin en üst seviyesi de ayrı bir seviye ki bunun ucu bucağı yok.

Vallahi mesleğim gereği iyi anlıyorum karşıdakinin ne demek istediğini merak etmeyin :D

Evet doğru Galax ex tercih ederim ben de ben gidip jetstream alın da demedim ki GameRock serisi daha iyi ben o bütçede yakın varsa dedim sonra da modele göre değişir dedim spesifik olarak şunu alın demedim bile tekrar okuyun isterseniz yorumlarımı.

GameRock modeli bildiğim kadarıyla 4070 Ti Super ile başlıyor. TR de şu an 4070 Ti Super modeli var, 4070 Super versiyonunu daha görmedim. Palit'in sayfasında da 4070 Super GameRock göremedim. İnternette baktım yine göremedim. Büyük ihtimâl 4070 Ti serisiyle başlıyor. TR de 4070 Ti Super olanı var, diğer ülkelerde düz Ti olanı ile başlıyor. Her neyse bu bağlamda 4070 Super jetstream ile kıyaslamam çok normâl. Galax ex modeli jetstream modelinden daha başarılı buluyorum. En azından düşük faz sayısına sahip ve uğultu sorunu çıkartan bir kart almıyorsunuz.

Cw her kartta olabiliyor. Benim şu an kullandığım Galax 4070 Ti süperde de bir miktar var. ASUS Dual ve MSI Gaming X Slim'de kullandım ikisinde de çok daha fazla cw sesi mevcuttu. Ki 4070 Super modelleri olmalarına rağmen. Daha düşük TDP demek daha az cw sesi demek. Yüksek seviye kartlarda bu yüzden cw sorunu daha yaygın.

Ekleme: Galax hof>Palit gamerock
Desktop Screenshot 2024.10.22 - 20.28.08.38.png

Son düzenleme:
Galax RTX Süper EX Gamer OC modeli 3 ay kullanılmış faturalı garantili ürün 21.000 TL uygun fiyat mıdır?

Gayet uygun alınabilir. Sıfır olarak 25K'ya peşin fiyatına 5-6 ay taksitle de düşünebilirsin bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı