Ben avukatım işim dilekçe yazmak bir yerde. Üç cümlemi de tekrak tekrar okudum bir yerde bile Galax modelinin bunlardan aşağı kalır olduğu anlamı çıkmıyor.
Birinci yorumda bizzat Galax tercih edeceğimi, modele göre Palit-Zotac varsa onların daha tercih edilesi olduğunu söyledim arkadaş bütçe belirtmemiş gidip bakmadım öyle bir şey demedim.
Galax zaten güzel bir model arkadaşa Galax almayın gidip giriş seivyesi Palit-Zotac alın da demedim bunu size cevap verdiğim ikinci yorumda da belirttim.
Galax ile ilgili bir sürü coil whine şikayeti var bunları neden es geçelim siz Galax kullanmışsınız sistemde siz en iyisini anlayarak yapmışsınız diye mi? Ben de şu an ASUS Dual kullanıyorum o zaman herkese ASUS Dual övmesi yapayım olmaz ki bu.
Adı üstüne ben tercih ederim dedim Palit-Zotac Galax'dan daha iyidir dememişim buna neyin cevabı verilir ki? Üstelik hof modelinin en üst GPU halini atmanın da mantığını çözemedim. INNO3D'nin en üst seviyesi de ayrı bir seviye ki bunun ucu bucağı yok.
Vallahi mesleğim gereği iyi anlıyorum karşıdakinin ne demek istediğini merak etmeyin
Evet doğru Galax ex tercih ederim ben de ben gidip jetstream alın da demedim ki GameRock serisi daha iyi ben o bütçede yakın varsa dedim sonra da modele göre değişir dedim spesifik olarak şunu alın demedim bile tekrar okuyun isterseniz yorumlarımı.