Çözüldü Gigabyte X670e Aorus Pro X Gigabyte Control merkez uygulamasını destekliyor mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufii07

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar, support listte göremedim kafam karıştı, acaba anakartım gigabyte control merkez uygulamasını destekliyor mu? Cevaplar için teşekkürler :D
Birde anakartım farklı marka bileşenlerin rgbsini kontrol edebiliyor mu/senkronize olabiliyor mu?

@NeverGive Up @@Zombeyi @@388937 @@haldunercan arkadaşlar bu anakartla ilgili konular açmışsınız, sanırım bu anakartı kullanıyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Çözüm

Screenshot_20241101_190024_Chrome.jpg

Evet destekliyor ve RAM'lerin RGB aydınlatmaları, varsa anakart üzerinde ki RBG aydınlatmalar ve kullanılan soğutma sisteminin RGB aydınlatmalarını buradan yönetebilirsiniz.

Screenshot_20241101_190024_Chrome.jpg

Evet destekliyor ve RAM'lerin RGB aydınlatmaları, varsa anakart üzerinde ki RBG aydınlatmalar ve kullanılan soğutma sisteminin RGB aydınlatmalarını buradan yönetebilirsiniz.

Çözüm

Eki Görüntüle 2342110

Eki Görüntüle 2342110

Teşekkürler ;D

Merhaba, Support listte göremedim kafam karıştı, acaba anakartım Gigabyte Control merkez uygulamasını destekliyor mu? Cevaplar için teşekkürler :D
Bir de anakartım farklı marka bileşenlerin RGB'sini kontrol edebiliyor mu/senkronize olabiliyor mu?

@NeverGive Up @@Zombeyi @@388937 @@haldunercan arkadaşlar bu anakartla ilgili konular açmışsınız, sanırım bu anakartı kullanıyorsunuz. Yardımcı olabilir misiniz?

Destekliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı