Kardeşim RX 480 1440p(2K) için yeterli. CFX yapacaksan 2K çok yüksek FPS için yada 4K yeterli FPS için yap. CFX RX 480 1080p için söz konusu bile olmamalı, tabi ki dileyen yapar ama israf.
Z170 serisi anakarta da boşuna para verme oyun bilgisayarı için. Mümkünse işlemcini OC edilmeyen modellerden seç. İ5 6402P, İ5 6500 veya İ5 6600'dan herhangi birini seçmei öneririm bilgisayarın için. Fazla harcamadan kaçınmış olursun.
Z170 serisi anakarta da boşuna para verme oyun bilgisayarı için. Mümkünse işlemcini OC edilmeyen modellerden seç. İ5 6402P, İ5 6500 veya İ5 6600'dan herhangi birini seçmei öneririm bilgisayarın için. Fazla harcamadan kaçınmış olursun.
@ARDOWA ben kimseyi bunu şunu alın demiyorum. Ben ürünlerin segmente göre değerlendirilmesi gerektiğini söylüyorum. Her konuda aynı şeyi söyleyip durma yorum yapma.
@Oğuzhan Artun Nasıl tavsiye vermiyorsun ya. Arkadaş güç kaynağı soruyor sen gelmiş "RX480 tavsiye eden mantıksızları anlamıyorum, RX490 alın" diyorsun. Bana mı ait bu cümle acaba?