Merhaba, anakartım Gigabyte Gaming 7 Z170X. Dün Gigabyte AppCenter'den Bios güncellemesi var diye bildirim geldi. Bende güncellemeyi başlattım. Bitince Restart & Finish seçeneklerinden restartı seçtim. Ve malesef bilgisayar açılmıyor. İlk defa başıma geliyor. Nasıl çözebilirim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Video çektim fakat buraya yükleyemiyorum. Açma tuşuna basıyorum, fanlar çalışıyor ışıklar yanıyor. 10 saniye sonra geri kapanıyor.
Anakartın dual BIOS destekli. Anakartın çift bios eepromuna sahip olduğu için main BIOS eepromunu süper I/O'ya arızalı yada erişilemez olarak algılatırsan otomatik olarak backup BIOS devreye girecek ve main BIOS'a yedek BIOS dosyasını kopyalayacak. Böylece sorunsuzca main BIOS onarımı gerçekleşecek.
Anakartın dual BIOS destekli. Anakartın çift bios eepromuna sahip olduğu için main BIOS eepromunu süper I/O'ya arızalı yada erişilemez olarak algılatırsan otomatik olarak backup BIOS devreye girecek ve main BIOS'a yedek BIOS dosyasını kopyalayacak. Böylece sorunsuzca main BIOS onarımı gerçekleşecek.
Malesef işe yaramadı hocam. 2'ye getirdim açtım bilgisayarı bir kaç saniye sonra yeniden kapandı. Aynı şekilde bir daha açıldı. Bir kaç dakikadır açık fakat ekranda görüntü yok