Belki M.2 soketinde bir arıza var. Servisle görüşün yada kendiniz tamir edin/ettirin donanımsal da olabilir. Mesela benim anakartın PCI-e 4x slotundaki ekran kartına 6 pin kablo taktığınız anda kısa devre oluyor, sende de kısa devre olabilir.
@Recep Baltaş M.2 SSD (240GB) ve normal SSD (500GB) Samsung EVO 850 olan serisi. M.2 dahil sadece HDD takıp denedim tüm SATA yuvalarına tek tek ama yine görmedi. Şu anda HDD SATA3'de SSD ise SATA2'de. Paylaştığınız ekranı daha önce gördüm ama olmadı? Tüm diskleri çıkartıp sadece M.2 SSD'yi taksam bile BIOS görmüyor? Anakartta 3 adet M.2 yuvası var ben en alttaki yuvaya taktım diğerleri uzun olan NVMe yuvası sanırım oraya uymuyor zaten.
MSI MEG Z390 ACE SOKET 1151 DDR4 4500(OC) M.2 USB3.1 RGB en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Benzer donanim bende de mevcut. 970 Evo Plus M.2 icin kurulum oncesi mutlaka firmware ile update yapilmasi gerektigini okumustum. Hos hic gormeme degilde daha cok kurulum esnasinda yasanan problemlere deginilmisti.