Gigabyte Z390 AORUS Windows 10 Kurulumu Yapınca Windows Açılmıyor

keremackl

Decapat
Merhaba, yeni PC topladım ve Samsung 970 Evo M2 SSD'ye Windows'u kurdum fakat Windows simgesini göremeden beni BIOS'a atıyor , veya siyah ekranda kalıyor. BIOS güncellemesini yaptım. Anakartım Gigabyte Z390 Aorus Master. UEFI kurulumu yaptım, M2 SDD'yi GPT formatına da çevirdim komutlarla fakat Windows açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim, teşekkür ederim.

Modifiye edilmiş Windows kurmayın. Görünen o ki Windows Boot Manager girdisi oluşmamış bile.
  • BIOS'u varsayılan ayarlara alın.
  • Sabit diskin SATA kablosunu sökün.
  • Diskpart ile diski temizleyin.
  • 1903'ü kurun.
Sorun düzelmeli.

Düzelmez ise Windows 10'u HDD'ye kurun. Sistem bu defa boot ederse Samsung Magician kurun ve SSD'nize Firmware güncellemesi yapın.

Samsung 970 EVO Plus'ta boot etmeyi engelleyen bir Firmware sorunu var deniliyor.
Tamam bunu uygulayınca geri dönüş yapıcam.
Tamam dediklerinizi uyguladıktan sonra geri dönüş yapicam.
Modifiye edilmiş Windows kurmayın. Görünen o ki Windows Boot Manager girdisi oluşmamış bile.
  • BIOS'u varsayılan ayarlara alın.
  • Sabit diskin SATA kablosunu sökün.
  • Diskpart ile diski temizleyin.
  • 1903'ü kurun.
Sorun düzelmeli.

Düzelmez ise Windows 10'u HDD'ye kurun. Sistem bu defa boot ederse Samsung Magician kurun ve SSD'nize Firmware güncellemesi yapın.

Samsung 970 EVO Plus'ta boot etmeyi engelleyen bir Firmware sorunu var deniliyor.
Merhaba tekrardan.1903'ü kurdum fakat yine windows'u açmadı.BIOS'u default yaptım,windows boot manager'ı başa aldım olmadı.Samsung magician ile firmware güncellemesi yapıcaktım fakat ssd'yi samsung magicianda göremiyorum.Ne yapmam gerekiyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı