Gigabyte Z490-UD nasıldır?

W3lys4

Hectopat
Yer
USA , Illinois
Önerilerinizi bekliyorum, bütçem 1500.
Soğutması iyi ve bana uzun süre gidecek bir anakart arıyorum. MHz hızı 4500 olsa yeter.

Fiyatına göre güzel hocam. Alabilirsiniz. Z serisi anakartlar zaten soğutmasız olmaz.

Bu arada elinizdeki güç kaynağının 8+4 CPU güç beslemesi olup olmadığını kontrol edin. Z90-UD modelinde 8+4 güç beslemesi var. Bazı PSU'larda sadece 1 adet 8 pin CPU güç besleme kablosu oluyor.

10400F işlemciye Z serisi anakart almak saçmalık, paranıza yazık. Sadece ram frekansı kalkacak buda çok fazla performansa etki etmez.

Eski mesajlarınızdan anladığım kadarıyla da ileride de yükseltmeyeceksiniz zaten.

Bu arada elinizdeki güç kaynağının 8+4 CPU güç beslemesi olup olmadığını kontrol edin. Z90-UD modelinde 8+4 güç beslemesi var. Bazı PSU'larda sadece 1 adet 8 pin CPU güç besleme kablosu oluyor.

Sadece RAM frekansı için almıyorum ileriye dönük olması açısından 11.nesil desteklemesinden dolayı.
B ve H serisi Z serisi kadar ileriye dönük değiller. Anakart en önemli parça o yüzden iyi almakta fayda var. İleride i7 işlemci düşünüyorum faydama olur. Anakart iyi olursa benim aldığım parçaların da performansı artacaktır güç beslenmesi iyi anakartlardır.

1 yıl sonra işlemci değiştirecekseniz alın yoksa saçma.

1 adet 8 pin var. +4 pin dolduramayacaksın.

Şu videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Z490 ud almayabilirim belli değil şu an dolar düşsün biraz anakartı Z490 vision g düşünüyorum. Peki bunda kaç adet pin var bir bilgim yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…