Gigabyte Z490-UD nasıldır?

Fiyatına göre güzel hocam. Alabilirsiniz. Z serisi anakartlar zaten soğutmasız olmaz.

Bu arada elinizdeki güç kaynağının 8+4 CPU güç beslemesi olup olmadığını kontrol edin. Z90-UD modelinde 8+4 güç beslemesi var. Bazı PSU'larda sadece 1 adet 8 pin CPU güç besleme kablosu oluyor.

Bu arada elinizdeki güç kaynağının 8+4 CPU güç beslemesi olup olmadığını kontrol edin. Z90-UD modelinde 8+4 güç beslemesi var. Bazı PSU'larda sadece 1 adet 8 pin CPU güç besleme kablosu oluyor.

1616599408557.png

10400F işlemciye Z serisi anakart almak saçmalık, paranıza yazık. Sadece RAM frekansı kalkacak bu da çok fazla performansa etki etmez.

Eski mesajlarınızdan anladığım kadarıyla da ileride de yükseltmeyeceksiniz zaten.

Sadece RAM frekansı için almıyorum ileriye dönük olması açısından 11.nesil desteklemesinden dolayı.
B ve H serisi Z serisi kadar ileriye dönük değiller. Anakart en önemli parça o yüzden iyi almakta fayda var. İleride i7 işlemci düşünüyorum faydama olur. Anakart iyi olursa benim aldığım parçaların da performansı artacaktır güç beslenmesi iyi anakartlardır.

Sadece RAM frekansı için almıyorum ileriye dönük olması açısından 11.nesil desteklemesinden dolayı.
B ve H serisi Z serisi kadar ileriye dönük değiller. Anakart en önemli parça o yüzden iyi almakta fayda var ileride i7 işlemci düşünüyorum faydama olur.
1 yıl sonra işlemci değiştirecekseniz alın yoksa saçma.

Eki Görüntüle 938733

B ve H serisi Z serisi kadar ileriye dönük değiller. Anakart en önemli parça o yüzden iyi almakta fayda var ileride i7 işlemci düşünüyorum faydama olur.
1 adet 8 pin var. +4 pin dolduramayacaksın.

1616595942959.png

Şu videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 adet 8 pin var. +4 pin dolduramayacaksın.

Eki Görüntüle 938737

Şu videoyu izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Z490 ud almayabilirim belli değil şu an dolar düşsün biraz anakartı Z490 vision g düşünüyorum. Peki bunda kaç adet pin var bir bilgim yok benim

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı