Bir kaç şey sormak istiyorum izninizle, ilk olarak en fazla DDR3 mü takabilirim, ikinci olarak yeni aldığım ram yerine takacağım eski ram ile aynı MHz mi olmak zorunda, fazlasını takarsam sıkıntı olur mu?
İlk olarak en fazla DDR3 mü takabilirim?
İkinci olarak yeni aldığım RAM yerine takacağım eski RAM ile aynı MHz mi olmak zorunda, fazlasını takarsam sıkıntı olur mu?
Aynı MHz olan RAM alacaksan nasıl yükselteceğiz RAM'i?
MHz olarak da yükseltmek istemiştim aslında. Ama madem mümkün değil, ikinci fotoğrafta (iki tane yeşil küçük ram olan) ram"in üzerinde ne kaç GB olduğu, ne de kaç MHz olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi yok, sadece o ikisini takıp anladım 2'şer GB olduklarını ama kaç MHz olduklarını anlayamadım. Ona nereden bakabilirim, en kötü onların yerine 8'lik falan alırım.Kapasite olarak, istediğin şey MHz olarak mı? Yoksa kapasite mi?
MHz olarak da yükseltmek istemiştim aslında. Ama madem mümkün değil, ikinci fotoğrafta (iki tane yeşil küçük RAM olan) RAM"in üzerinde ne kaç GB olduğu, ne de kaç MHz olduğu ile ilgili herhangi bir bilgi yok, sadece o ikisini takıp anladım 2'şer GB olduklarını ama kaç MHz olduklarını anlayamadım. Ona nereden bakabilirim, en kötü onların yerine 8'lik falan alırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.