Gigabyte z77m-d3h Mountain Lion Kurulumu

osman_bark

Kilopat
Hocam bios durumunu cozdum surumden kaynakliymis guncelledim duzeldi.

Simdi benim sisteme gore uygun ozellikleri secmekte zorlaniyorum videodakinin aynisini yaptim olmadi.

Bende sizde sistemden farkli olarak:

• Zotac gt9800 1gb ekran karti
  • Creative sound blaster 5.1 ses karti
  • Son olarak
  • Segate 500 gb sd hard disk mevcut

Neleri secmeliyim yardimci olur musunuz?

Ses karti ile ekran kartini cikartip mi denesem acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladim hocam deneyecegim tesekkurler olumlu ve ya olumsuz sonuclari buraya yazarim.

Hocam mac i kurdum :) tesekkurler.

Yalniz evde ttnet interneti kullaniyorum internete baglanmiyor kablo takili olmasina ragmen.

Yok hocam internet var zaten ama mac i yeni kurdum internete baglanamiyor. Ethernet ile baglaniyorum bagli oldugunu gosteriyor ip de aliyor ama internet baglantisi yok diyor.

rqcx.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım. MAC i kapattım . Açmaya çalıştım açılmıyor bu iş baya sıkıntılı. Şimdi tekrar kuruyorum.
Kurduktan sonra interneti halledip orjinalleştirip öyle kapatacağım.

Merhabalar tekrar mac i kuramadım. :(
Aynı anakart aynı olmasına rağmen neden böyle oluyor ki ?

Videodakinin aynısını yapıyorum hocam tek fark benim hard diskim sd segate marka.
Bir kaç kez daha denicem olmazsa kısmet artık.

Hocam videoda anlatılan gigabyte z77 anakartın aynısı var bende. Intel i5 işlemci aynısı. Kurulum durdura durdura aynısını yapıyorum neden çünkü videoda kullanılan cihazın aynısı var bende. Neden aynısını yapmayım ?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı