GigaFiber nasıl eve getirilir?

InsomniaWish

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba öncelikle benim evimde fiber altyapısı var. Bu konuya pek hakim değilim. İnternet en fazla 100Mbps download, 8Mbps upload verecek bir altyapı var. Sanırım internet binaya çekilmemiş yani iki sokak ötede sanırım altyapı var tüm mahalleye yayılıyor. Ben bu altyapıdan ziyade GigaFiber altyapısını kendi oturduğum binaya hatta kendi daireme nasıl getirebilirim? İmkanı varsa bana ne kadar tutar. TurkNet'te varmış galiba GigaFiber altyapısı olanlar 300 lira gibi fiyatta 1000MBPS download, 100Mbps upload gibi dudak uçuklatan bir hız. Bu konuda beni aydınlatın sevgilerle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet yapa altyapısında 140₺ye simetrik (altyapı tam emin değilim) sunuyor. Ama altyapıyı internetten yemek sipariş eder gibi getirmeniz mümkün değil. Turknetin sitesinden altyapı başvurusu yaparsınız. Uygun görürlerse altyapınızı sağlarlar. Ama en az birkaç aylık bir süreç bu. En az 1-2 sene sürmesi de yüksek ihtimal.

Merhaba öncelikle benim evimde fiber altyapısı var. Bu konuya pek hakim değilim. İnternet en fazla 100Mbps download, 8Mbps upload verecek bir altyapı var. Sanırım internet binaya çekilmemiş yani iki sokak ötede sanırım altyapı var tüm mahalleye yayılıyor. Ben bu altyapıdan ziyade GigaFiber altyapısını kendi oturduğum binaya hatta kendi daireme nasıl getirebilirim? İmkanı varsa bana ne kadar tutar. TurkNet'te varmış galiba GigaFiber altyapısı olanlar 300 lira gibi fiyatta 1000MBPS download, 100Mbps upload gibi dudak uçuklatan bir hız. Bu konuda beni aydınlatın sevgilerle.
Merhaba, bize ait GigaFiber hizmeti 139,90 TL. turk.net sayfamızdan detayları öğrenebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Peki Ayşegül hanım hâlihazırda bulunan altyapı üstüne yapılıyor mu? Benim zaten fiber internetim var. Yalnızca GigaFiber ve Türknete geçmek istiyorum.
Turknet Gigafiber fiber adı altında satılan 100 mbps hız limitli fiberlerden değil. Başlı başına gigabit hızlara çıkabilen bambaşka bir altyapı. Gigafiber kullanabilmen için Gigafiber altyapın olması gerekir.

TurkNet GigaFiber fiber adı altında satılan 100 Mbps hız limitli fiberlerden değil. Başlı başına gigabit hızlara çıkabilen bambaşka bir altyapı. GigaFiber kullanabilmen için GigaFiber altyapın olması gerekir.

Zaten benim de sormak istediğim budur. Şu anki 100Mbps download, 8Mbps upload veren altyapıdan ziyade direkt kendi daireme altyapı çekmek. Bu mümkün müdür? Ayrıca sanırım TurkNet'te taahhüt yokmuş bu da benim için ayrı bir avantaj.

Zaten benim de sormak istediğim budur. Şu anki 100Mbps download, 8Mbps upload veren altyapıdan ziyade direkt kendi daireme altyapı çekmek. Bu mümkün müdür? Ayrıca sanırım TurkNet'te taahhüt yokmuş bu da benim için ayrı bir avantaj.

GigaFiber İstiyorum — TurkNet Buradan başvurabilirsiniz fakat pat diye gelmez mahallenizdekilerinde başvurması lazım gelebilmesi için ama gelmesi düşük bir ihtimal.

Yani hocam fiber altyapı istenince tak diye çekilecek bir şey değil.

Hocam TurkNet kullanıyorum yıllardır. Artık sıktı yani altyapı gelecekse sadece İstanbul'a geliyor. Başka bir yere geldiği yok, 2021'de falan başvuru yaptık hala tık yok, tekrar başvuru da atılmıyor.
Komşular kullanıyorlardı onlar da başka sağlayıcıya geçti, daha yüksek değer alıyorlar.
Tavsiye etmem TurkNet fiber sistemi rezalettir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı