Çözüldü Gigaytbe S2H mATX kasaya sığmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ziraelxd

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Geçen hafta updrage amaçlı gigaytbe S2H mATX anakarta geçtim. Her şeyi kasama monteledim fakat Power tuşunun yanından gelen bir kablo açıkta kaldı. Anakartta da ona uygun soket yoktu, takamadım. Denedigimde kasaya güç gelmiyor. Yani Power tuşunu anakarta bağlayamıyorum. Bunu nasıl bağlayabilirim. Soketin resmini koyacağım. Ayrıca yeni aldıgım için anakartı düz kontak yapmak istemedim.

Dosya Ekleri

• IMG-20191224-WA0009.jpeg
    IMG-20191224-WA0009.jpeg
    914,9 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kasa eski bir anakarta ait herhalde, başlat tuşunun pin kısımları değişik, başlat pinlerini kısa devre yaptır yada uygun bir kasa al, eğer anlıyorsan o uçları kes ve dişi bir jumper kablosu ile değiştir.

Kasa eski bir anakarta ait herhalde, başlat tuşunun pin kısımları değişik, başlat pinlerini kısa devre yaptır yada uygun bir kasa al, eğer anlıyorsan o uçları kes ve dişi bir jumper kablosu ile değiştir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı