Gigayte GTX 1650 OC driver yükleme

monitoronerin

Yoctopat
Daha fazla  
Bu ekran kartına sahibim ancak driverı nasıl yükleyeceğim konusunda şüpheliyim. Gigabyte'ın kendi sitesinde driver var ancak 2019'a ait. NVIDIA'nın sitesinde de var ancak OC yazmıyor ve bunda yanlış driverı yüklerim diye korkuyorum. Ne yapmalıyım ve mümkünse link atar mısınız?

Bu ekran kartına sahibim ancak driverı nasıl yükleyeceğim konusunda şüpheliyim. Gigabyte'ın kendi sitesinde driver var ancak 2019'a ait. NVIDIA'nın sitesinde de var ancak OC yazmıyor ve bunda yanlış driverı yüklerim diye korkuyorum. Ne yapmalıyım ve mümkünse link atar mısınız?
Windows 10 kullanıyorsan direkt bunu indirebilirsin. Windows 10 değilse farklı bir sürüm ise Sürücüleri Yükle | NVIDIA buradan manuel arama kısmından sistem sürümünü seçip aratabilirsin.

OC yazılmasının sebebi Gigabyte tarafından overclock edilip sizin elinize verilmesidir. OC versiyonun olması Driver'ın farklı olması gerektiği anlamına gelmez. NVIDIA'nın kendi sitesinden indirip rahatça kurabilirsiniz.
Kısaca şuna da açıklık getireyim Gigabyte'ın kendi sitesinden indirdiğiniz zaman kurduktan sonra zaten size otomatik olarak yeni güncellemeleri de kurmanızı isteyecektir (NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdiğiniz driver sürümüne getirecektir bu güncellemeler). Yani ikisi de aynı sonuç.
İyi oyunlar dilerim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı