Gildedguy Stilinde Nasıl Çizim Yapabilirim?

notmythier

Centipat
Arkadaşlar bugün Youtubeda gesinirken Gildedguy diye bir animatöre rastladım. Çizimleri çok hoşuma gitti ve hazır çizime başlıyorum madem onun tarzında bir şeyler yapayım dedim. Ancak internette o tarzda bir şey yapmak için kaynak yok. Biliyorsanız Gildedguy'ın stilinin adını söyleyebilecek var mı?

Gildedguy adlı arkadaş Micheal Moy, stick figüre üzerinden karakterini yarattı. Genel bir stil, shaded art diye aratırsan çok basitten karmaşığa doğru gider. Kendi sitesinde karakter kağıdı var görebilirsin.

Karakter tasarlamak istiyorsan kalemini ve karakterini çok sevdiğim Mehmet Naci Dedealın Çizgi Canlandırma ve Karakter Tasarımı kitaplarını edinip 1 yıl civarında kalemini geliştirebilirsin.

Gildedguy adlı arkadaş Micheal Moy, stick figüre üzerinden karakterini yarattı. Genel bir stil, shaded art diye aratırsan çok basitten karmaşığa doğru gider. Kendi sitesinde karakter kağıdı var görebilirsin.

Karakter tasarlamak istiyorsan kalemini ve karakterini çok sevdiğim Mehmet Naci Dedealın Çizgi Canlandırma ve Karakter Tasarımı kitaplarını edinip 1 yıl civarında kalemini geliştirebilirsin.
Teşekkürler hocam. DeviantArt sitesinde bir tane çizim tekniği buldum onu uyguluyorum ama Mehmet Naci Dedeal kitaplarını en kısa zamanda edineceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı