V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #1 Merhaba herkese. Bir tasarımım var. Bunu baskıda net ve renkli çıkmasını istiyorum. Yani renklerin dolgun bir şekilde gözükmesini istiyorum. Acaba GIMP programı ile bunu yapmam mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2022
Merhaba herkese. Bir tasarımım var. Bunu baskıda net ve renkli çıkmasını istiyorum. Yani renklerin dolgun bir şekilde gözükmesini istiyorum. Acaba GIMP programı ile bunu yapmam mümkün mü? Teşekkür ederim şimdiden.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Mayıs 2022 #2 Mümkün. Fazla karmaşık bir işlem yapmayacaksanız Photoscape X de kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #3 Ellie Williams dedi: Mümkün. Fazla karmaşık bir işlem yapmayacaksanız Photoscape X de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapabilirim Photoscape x de? teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Mümkün. Fazla karmaşık bir işlem yapmayacaksanız Photoscape X de kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... peki nasıl yapabilirim Photoscape x de? teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 15 Mayıs 2022 #4 Sağ üstte "Color" sekmesinden renk düzenlemesi yapabilirsiniz. İsterseniz "Film" ve "Light" sekmesinden filtre de ekleyebiliyorsunuz. VortexX0 dedi: Teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Artı 0 Eksi
Sağ üstte "Color" sekmesinden renk düzenlemesi yapabilirsiniz. İsterseniz "Film" ve "Light" sekmesinden filtre de ekleyebiliyorsunuz. VortexX0 dedi: Teşekkür ederim bu arada cevapladığınız için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
KS KS V VortexX0 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 503 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2022 #5 Ellie Williams dedi: Sağ üstte "Color" sekmesinden renk düzenlemesi yapabilirsiniz. İsterseniz "Film" ve "Light" sekmesinden filtre de ekleyebiliyorsunuz. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Sağ üstte "Color" sekmesinden renk düzenlemesi yapabilirsiniz. İsterseniz "Film" ve "Light" sekmesinden filtre de ekleyebiliyorsunuz. Rica ederim. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim.