S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 1 Eylül 2020 #61 Alo ben Emre abin dedi: Arkadaşım, o mantıkla parası varken neden ucuz musluk bataryasını seçsin pahalıyı seçmesin? Ucuz daha kalitesiz oluyor. Şimdi dersin ki ikisi de su akıtıyor . Genişletmek için tıkla... Kaliteli olupta daha ucuza olanlar da var. Çok meraklısınız paranızı yedirmeye. Şimdi oyuna gireceğim. Git biraz akıllan düşün ondan sonra cevap yaz.
Alo ben Emre abin dedi: Arkadaşım, o mantıkla parası varken neden ucuz musluk bataryasını seçsin pahalıyı seçmesin? Ucuz daha kalitesiz oluyor. Şimdi dersin ki ikisi de su akıtıyor . Genişletmek için tıkla... Kaliteli olupta daha ucuza olanlar da var. Çok meraklısınız paranızı yedirmeye. Şimdi oyuna gireceğim. Git biraz akıllan düşün ondan sonra cevap yaz.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Eylül 2020 #62 Yuzlerce doktorun ve kurallara uyan/uymaya calısan milyonlarca vatandasin emeginin cignendigi bir miting olmus, yazık.
Yuzlerce doktorun ve kurallara uyan/uymaya calısan milyonlarca vatandasin emeginin cignendigi bir miting olmus, yazık.
Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #63 Silinen üye dedi: Kaliteli olupta daha ucuza olanlar da var. Çok meraklısınız paranızı yedirmeye. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, gücü yetiyor ise caizdir israfa girmez. Adamın parası seni ilgilendirir mi?
Silinen üye dedi: Kaliteli olupta daha ucuza olanlar da var. Çok meraklısınız paranızı yedirmeye. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi, gücü yetiyor ise caizdir israfa girmez. Adamın parası seni ilgilendirir mi?
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 1 Eylül 2020 #64 Alo ben Emre abin dedi: Dediğim gibi, gücü yetiyor ise caizdir israfa girmez. Adamın parası seni ilgilendirir mi? Genişletmek için tıkla... Gücü yetiyorsa niye Tofaş alsın
Alo ben Emre abin dedi: Dediğim gibi, gücü yetiyor ise caizdir israfa girmez. Adamın parası seni ilgilendirir mi? Genişletmek için tıkla... Gücü yetiyorsa niye Tofaş alsın
Alo ben Emre abin Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Bursa 1 Eylül 2020 #65 Silinen üye dedi: Gücü yetiyorsa niye Tofaş alsın Genişletmek için tıkla... Ben Tofaş alsın demedim gerçekten saçmalamaya başladın gibi geldi benim dediğim şey senin mantığına göre Tofaş alsın oluyor dedim.
Silinen üye dedi: Gücü yetiyorsa niye Tofaş alsın Genişletmek için tıkla... Ben Tofaş alsın demedim gerçekten saçmalamaya başladın gibi geldi benim dediğim şey senin mantığına göre Tofaş alsın oluyor dedim.
S Silinen üye 106715 Ziyaretçi 1 Eylül 2020 #66 Alo ben Emre abin dedi: Ben Tofaş alsın demedim gerçekten saçmalamaya başladın gibi geldi benim dediğim şey senin mantığına göre Tofaş alsın oluyor dedim. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey benim mantığıma göre değil ki. Bir yerde eğlenceliydi ama şu andan itibaren sinir bozucu olmaya başladın. Tamam haklısın. Evet.
Alo ben Emre abin dedi: Ben Tofaş alsın demedim gerçekten saçmalamaya başladın gibi geldi benim dediğim şey senin mantığına göre Tofaş alsın oluyor dedim. Genişletmek için tıkla... Dediğin şey benim mantığıma göre değil ki. Bir yerde eğlenceliydi ama şu andan itibaren sinir bozucu olmaya başladın. Tamam haklısın. Evet.
Linux Oyunda Decipat Zamanın Tanığı Katılım 5 Şubat 2020 Mesajlar 2.415 Çözümler 6 1 Eylül 2020 #67 Giresunda yaptığım kaçak elektirikle mining diye anladım. Hayal gücüme hayranım.
Xeon işlemci Decipat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.095 Çözümler 2 1 Eylül 2020 #68 Pokemon Ferhat dedi: Gülmekten ortadan ikiye yarıldım. Galaksi hükümdarı eksik kalmış sadece. Genişletmek için tıkla... O küçük sıfatı nasıl yakıştırırsın hayin. Bu sözle silivri de soğuk bir hücre kazandın tebrikler.
Pokemon Ferhat dedi: Gülmekten ortadan ikiye yarıldım. Galaksi hükümdarı eksik kalmış sadece. Genişletmek için tıkla... O küçük sıfatı nasıl yakıştırırsın hayin. Bu sözle silivri de soğuk bir hücre kazandın tebrikler.