NoiccEz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #1 İyi bayramlar. Girdiğim oyunların %90ı çöküyor ya da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Oyuna giremiyorum bile başlamadan çöküyor. Birçok yöntem denedim olmuyor. Sistemim de gayet yeterli sistemle de alakalı değil. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2025
İyi bayramlar. Girdiğim oyunların %90ı çöküyor ya da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Oyuna giremiyorum bile başlamadan çöküyor. Birçok yöntem denedim olmuyor. Sistemim de gayet yeterli sistemle de alakalı değil. Yardımcı olur musunuz?
Yerayay Megapat Çözüme Giden Yol Konsol Ligine Hoş Geldin Kıdemli Üye Katılım 14 Ekim 2023 Mesajlar 7.582 Makaleler 11 Çözümler 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #2 Sistem nedir? Artı 0 Eksi
derincanleylek Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #3 Haberin olmadan RAM ya da ekran kartı yanmış olabilir, BIOS ekranından kontrol edip durumu bi kontrol etsen iyi olur. Artı 0 Eksi
Haberin olmadan RAM ya da ekran kartı yanmış olabilir, BIOS ekranından kontrol edip durumu bi kontrol etsen iyi olur.
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.744 Makaleler 1 Çözümler 114 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 1 Nisan 2025 #4 Sistemin nedir? Çökerken uyarı veriyor mu? Verdiği uyarı ne? Artı 0 Eksi
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #5 Sıcaklıklara bakın Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.764 Makaleler 5 Çözümler 277 1 Nisan 2025 #6 Kartınız Nvidia mi? Bu sorun ne zamandan beri yaşanıyor? Artı 0 Eksi
KS KS NoiccEz Hectopat Katılım 3 Mayıs 2022 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2025 #7 Yerayay dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemle ilgili olduğunu düşünmüyorum 3070Ti i7 13700 kf 32 gb ram derincanleylek dedi: Haberin olmadan RAM ya da ekran kartı yanmış olabilir, BIOS ekranından kontrol edip durumu bir kontrol etsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmem lazım? Emperor4231 dedi: Sistemin nedir? Çökerken uyarı veriyor mu? Verdiği uyarı ne? Genişletmek için tıkla... Ya mavi ekran alıyorum ya da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Sakuya Izayoi dedi: Kartınız NVIDIA mi? Bu sorun ne zamandan beri yaşanıyor? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır ilk başta Rainbow Six: Siege'le başladı sonra diğer oyunlarda çökmeye başladı yaklaşık 8 aydır. Artı 0 Eksi
Yerayay dedi: Sistem nedir? Genişletmek için tıkla... Sistemle ilgili olduğunu düşünmüyorum 3070Ti i7 13700 kf 32 gb ram derincanleylek dedi: Haberin olmadan RAM ya da ekran kartı yanmış olabilir, BIOS ekranından kontrol edip durumu bir kontrol etsen iyi olur. Genişletmek için tıkla... Nelere dikkat etmem lazım? Emperor4231 dedi: Sistemin nedir? Çökerken uyarı veriyor mu? Verdiği uyarı ne? Genişletmek için tıkla... Ya mavi ekran alıyorum ya da bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Sakuya Izayoi dedi: Kartınız NVIDIA mi? Bu sorun ne zamandan beri yaşanıyor? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır ilk başta Rainbow Six: Siege'le başladı sonra diğer oyunlarda çökmeye başladı yaklaşık 8 aydır.
yusuf_emir_cnd Hectopat Katılım 8 Haziran 2023 Mesajlar 1.993 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2025 #8 Xmp açıkken Memtest86 yaparmisin? Artı 0 Eksi