Laptopta oyunlar çöküyor

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopum Bannerlord, TL auncher (Minecraft) ve Dead by Daylight oyunlarını kaldırırken artık bir sorunla karşılaşıyorum TLauncher'da dünyaya girdikten 4-5 saniye sonra oyun çöküyor, Bannerlord gereksiz bir kasma söz konusu sanki 10 FPS oynuyor gibiyim grafik ayarlını düşürsem de değişmedi. Dead by Daylight'a giremedim bile crash yiyorum. Birkaç gün önce 1 saat sürecek şekilde ayrıntılı bir virus taraması yapmıştım bir şey çıkmadı, 400GB'lik oyun sildim bir şey değişmedi. Görev Yöneticisi'nden arkaplandaki bazı uygulamaların göreveni sonlandırmıştım sanırım ondan kaynaklı nasıl düzeltebilirim?

Hocam uzun yıllardır orijinal kullanmıyorum ilk defa böyle bir şey yaşadım.

Giremiyorum ki oynayayım hocam:D. En fazla 90 küsur oluyor CPU. Genelde 77.

Hocam inanır mısınız hiç dikkat etmedim sanırım birkaç kez aldım bir daha da almadım.

@Swench7 hocam siz yine de cihazınızı temizletin 2 yıldır Monster temizlememek sıkıntı.

Asıl konuya gelirsek 10 FPS vermesi ve çökmesi yazılımsal anakart olsa kendini kapatırdı.
hocam bannerlord sürekli 10fps değil orduya yakından oluyor bu düşüş atıyorum laptopda sıkıntı yokken 300 asker ve 30 cesedin yanındayken 60 fps oynuyorsam şuan sadece 40 askerin yanında fps düşüyor

minecraftı silip tekrar yüklememe rağmen yine çöküyor

Çözüm:

burada güncellenmesi gereken driveları gösteren bir program var onu indirip analiz yaptıktan sonra neyi indirmen gerektiğini site gösteriyor.

Dipnot: Bir önceki kadar iyi performans alamıyorum belki sizde de aynı sorun olur daha uyumlu bir driver bulabilirsiniz ya da cihazınızı temizleyebilirsiniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı