İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 21 Mart 2021 #1 Arkadaşlar merhaba babam bir modem getirdi. Sorum şu babam modem arayüzünden girdiğim siteleri erişebilir mi -görebilir mi? Babamın böyle şeyler hakkında bilgisi var. Eğer görülebiliyorsa bakabilir
Arkadaşlar merhaba babam bir modem getirdi. Sorum şu babam modem arayüzünden girdiğim siteleri erişebilir mi -görebilir mi? Babamın böyle şeyler hakkında bilgisi var. Eğer görülebiliyorsa bakabilir
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 21 Mart 2021 #2 Çare CTRL+Shift+N.
JustNobody Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.459 Çözümler 9 Yer Old West Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 O bilgiye direkt olarak isteğe bağlı ulaşamaz.
A Ali998 Centipat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #4 Kontrol edin, 192.168.1.1 buraya bağlanın ve bakın. Basılarında oluyor, bazılarında olmuyor diye hatırlıyorum. VPN kullanmıyorsanız ISS'den detaylı internet kullanımı isterse bulur diye biliyorum.
Kontrol edin, 192.168.1.1 buraya bağlanın ve bakın. Basılarında oluyor, bazılarında olmuyor diye hatırlıyorum. VPN kullanmıyorsanız ISS'den detaylı internet kullanımı isterse bulur diye biliyorum.
Son Kod Bükücü Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 49 Yer C:/Dünya/Türkiye/Trabzon.exe Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #5 Modem geçmişi açıksa evet, kapalıysa hayır göremez. Bu ayar kapalıysa göremez.
_karadayi66 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Aralık 2019 Mesajlar 1.074 Çözümler 2 21 Mart 2021 #6 Hayır.
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #7 Dreamwalker dedi: Çare CTRL+Shift+N. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Bilgisayardaki tarayıcının verilerini modem trafiğinden görebilir miyim demiş. Bunu modemden görmesi mümkün değil aslında. Belki bir yazılım sayesinde gözükebilir servislere gönderdiği paketleri/istekleri izlerse o zaman gözükür.
Dreamwalker dedi: Çare CTRL+Shift+N. Genişletmek için tıkla... Ne alaka? Bilgisayardaki tarayıcının verilerini modem trafiğinden görebilir miyim demiş. Bunu modemden görmesi mümkün değil aslında. Belki bir yazılım sayesinde gözükebilir servislere gönderdiği paketleri/istekleri izlerse o zaman gözükür.
prex71 Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 3 21 Mart 2021 #8 Günlük kayıdı açıksa tabii ki görebilir.
İBEX_0709 Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 2 Yer Konya, Selçuklu 21 Mart 2021 #9 Tortue dedi: Ne alaka? Bilgisayardaki tarayıcının verilerini modem trafiğinden görebilir miyim demiş. Bunu modemden görmesi mümkün değil aslında. Belki bir yazılım sayesinde gözükebilir servislere gönderdiği paketleri/istekleri izlerse o zaman gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım uğraşmaz
Tortue dedi: Ne alaka? Bilgisayardaki tarayıcının verilerini modem trafiğinden görebilir miyim demiş. Bunu modemden görmesi mümkün değil aslında. Belki bir yazılım sayesinde gözükebilir servislere gönderdiği paketleri/istekleri izlerse o zaman gözükür. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım uğraşmaz
Tortue Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2018 Mesajlar 6.140 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer İstanbul 21 Mart 2021 #10 prex71 dedi: Günlük kaydı açıksa tabii ki görebilir. Genişletmek için tıkla... O kayıtlar modem log tutmakta. İBEX_0709 dedi: Hocam sanırım uğraşmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisi varsa uğraşır.
prex71 dedi: Günlük kaydı açıksa tabii ki görebilir. Genişletmek için tıkla... O kayıtlar modem log tutmakta. İBEX_0709 dedi: Hocam sanırım uğraşmaz. Genişletmek için tıkla... Bilgisi varsa uğraşır.