Giriş aygıtı çalışmıyor

CVRTOON

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, normalde iki tane giriş aygıtım var. Birisin de klavye takılı birisin de fare takılı ama sıkıntı şu, 1-2 gün önce bir tanesi çalışmamaya başladı. Bu da benim için sıkıntı oluşturuyor. Windows 7'de hatalı driver indirdim (Driver Booster sayesinde) ondan sonra Windows 8.1 kurdum ama sorun halen devam ediyor. Format atmama ve güncelleştirmeme rağmen!

Sorun nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, normal de iki tane giriş aygıtım var birisin de klavye takılı birisin de fare takılı ama sıkıntı şu 1-2 gün önce bir tanesi çalışmamaya başladı bu da benim için sıkıntı oluşturuyor. Windows 7'de hatalı driver indirdim (Driver Booster sayesinde) ondan sonra Windows 8.1 kurdum ama sorun halen devam ediyor. Format atmama ve güncelleştirmeme rağmen!
Güncellemeyi ne ile yaptınız?

Formatı nasıl attınız? Eski sistemi silerek mi yoksa eski sistemin üzerine mi kurdunuz?
Eski sistemi silmeseniz bile driver'lerin yenilenmesi gerekiyor. Başka bir aygıt dener misiniz ya da başka bir cihazda.

Güncellemeyi ne ile yaptınız?
Windows uqdateye girerek.
Formatı nasıl attınız? Eski sistemi silerek mi yoksa eski sistemin üzerine mi kurdunuz?
Eski sistemi silmeseniz bile driver'lerin yenilenmesi gerekiyor. Başka bir aygıt dener misiniz ya da başka bir cihazda.
Windowsun şeyi vardı herşeyi sil diye onu onayladım sonrada öyle oldu. Ve artık iki tane giriş aygıtı çalışmıyor çıldıracağım.

denedim olmadı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı