Giriş ekranında durmadan disk taraması

Fatih1337

Megapat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşımın elinde bir masaüstü sistem var giriş ekranında durmadan disk yaraması yapıyor. Format atınca düzelmişti anca bir süre sonra tekrar yapmaya başladı. Sürekli olarak tekrarlıyor. Daha öncesinde M.2 SSD kullanıyordu bozulduğu için SATA SSD kullanmaya başladı sıfır olarak alıp. SATA SSD giriş portlarını da değiştirdik belki girişte sorun vardır diye anca tekrar yapmaya başladı. Konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

GirişEkranı.jpeg
GirişEkranı1.jpeg
GirişEkranı2.jpeg
Özellikler.jpeg

Bu hatayı ben Laptop'umda almıştım. Sonra format attım ve düzeldi.

Bilgisayar kapanma işlemini doğru yapamıyor olabilir ve bu yüzden her defasında disk taraması yapıyor olabilir. Chipset sürücüleri kurulu mu?

Kapanma işlemi düzgün yapılıyor. Chipset içinde güncellemesi var ise yaptıracağım. Ama chipset güncellemesi bununla çok alakalı mıdır?

Kapanma işlemi düzgün yapılıyor. Chipset içinde güncellemesi var ise yaptıracağım. Ama chipset güncellemesi bununla çok alakalı mıdır?
Chipset sürücüsü çok önemli bir sürücüdür. Anakartınızın sitesinde bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı