Çözüldü GeForce NOW Giriş hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alparslan3417

Centipat
Daha fazla  
GeForce NOW aboneliği almayı planlıyorum ve Basic sürümde bir deneme yapmak istiyorum ama hem S23 Ultra telefonumda hem de laptopumda oturum açmaya kalktığımda siteye atıyor. Oturum aciyorum uygulamaya döndüğümde oturum açıklamadı hatası alıyorum. İnternet sitesi üzerinden de Basic sürümü test etmeye kalktığımda oturum aç diyor. Acıyorum tekrar istiyor vs. döngüye girdi benzer problem yaşayıp çözebilen varsa yazarsa çok mutlu olurum.

Uygulama, tarayıcıdan giriş verisini alamıyorsa arka plan uygulamalarını kısıtlama ile ilgili bir sorun oluyor olabilir belki. Bölünmüş ekranda deneyebilir misiniz? GeForce NOW son zamanlarda TR müşterilerine yeni ve güçlü sistemler sağlamıyor, 1080p 60 kareye kadar diye bahsetse de 30FPS civarı olabiliyor oyunlar.

Uygulama, tarayıcıdan giriş verisini alamıyorsa arka plan uygulamalarını kısıtlama ile ilgili bir sorun oluyor olabilir belki. Bölünmüş ekranda deneyebilir misiniz? GeForce NOW son zamanlarda TR müşterilerine yeni ve güçlü sistemler sağlamıyor, 1080p 60 kareye kadar diye bahsetse de 30FPS civarı olabiliyor oyunlar.

Hocam sence almali miyim Xbox'im da var Series S ona Game Pass Ultimate almak mi daha mantikli yoksa GeForce NOW mi daha mantikli.

Hocam sence almali miyim Xbox'im da var Series S ona Game Pass Ultimate almak mi daha mantikli yoksa GeForce NOW mi daha mantikli.
Konsolunuz varsa Gamepass daha iyi bir seçenek olabilir. PC oyunlarından oynamak istedikleriniz konsolda varsa, konsoldan devam derim hocam.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı