Giriş Seviye AMD Sistem Önerileri

• Konuyu başlatan Xeon
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.278

Xeon

Megapat
Makaleler
1
Merhaba. Limitim 1.150 TL ve bir Sistem alacağım. AMD Sistem kurmayı düşünüyorum çünkü daha ucuz. Bütçeyi yükseltmem imkansız ve ben değil ailem alacak bana bilgisayarı. Zaten zar zor ikna ettim. Neyse kurduğum sistem şöyle :
  • ASUS A88XM-A Soket FM2+ DDR3 2400 MHz (O.C) Sata 3.0 USB 3.0 VGA&DVI Anakart
  • AMD A10 7700K Soket FM2+ 3.40 GHz 4Mb Cache 95W 32nm CPU+ R7 GPU
  • Corsair 4GB Vengeance 1600 MHz CL9 Tek Modül Bellek
  • Cooler Master Elite K280 500W MidT ATX Siyah Kasa
  • ASUS 24F1ST 24X Siyah Sata Kutulu
  • WD 3.5" 1TB Purple Sata 3.0 64 Mb Cache Güvenlik Harddisk
Toplamda 1117 TL yapıyor. Geriye 33 TL kalıyor. Onunla da dandik bi tane mouse pad alsam tamamdır. Sonra da 1 tane webcam alacağım. Sistem nasıl arkadaşlar bir eksiği var mı? APU olacak zaten. Ekran kartı almayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de DVD yi artik tozlu raflara kaldırmak istiyorum fakat Windows 8 var bende. 32 ve 64 bit ve dvd ile. Birkaç oyun da var dvd hepsi. Bu yuzden dvd yi almak zorunda gibi hissediyorum kendimi :)

Bu Windows 8 DVD'sinin içindekileri Flash Belleğe atıp sistemi öyle boot edebiliyor muyuz? Öyle bir şansım varsa ben de sizin dediğiniz şekilde ram'in kapasitesini arttırıp dual kit 8 gb yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki böyle bir iş için en az kaç gb flash bellek gerekiyor? Bildiğim kadarıyla Windows 8 20 GB.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Biraz araştırdım ve Technopat'ın YouTube kanalında buldum nasıl flash belleğe yazıldığını. DVD yi siliyoruz ordan :)

Peki iso dosyasını nereden bulacağım? DVD nin içinde mi bulunuyor?

8GB flash bellek yetecektir.

DVD icindeki boot dosyalarini Daemon Tools ile ISO haline getireceksiniz. Ardindan o ISO dosyalarini Rufus veya Windows 7 USB Download Tool ile flash bellege boot edersiniz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı