G Gamiurams Ziyaretçi 8 Temmuz 2014 #21 Silinen üye dedi: İso dosyası su an iniyor. 2 saatin sonunda. Zaten flash belleğe yazmayı da biliyorum technopat'ın videosu sayesinde. DVD yi almayacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun bakalım. Resimleri bekliyoruz Hangi sistemi almaya karar verdin ? Sorularını da cevaplayayım. Powercolor sorun çıkartmaz. 1600MHz kesinlikle sorun çıkarmaz gayet yeterli bir hız.
Silinen üye dedi: İso dosyası su an iniyor. 2 saatin sonunda. Zaten flash belleğe yazmayı da biliyorum technopat'ın videosu sayesinde. DVD yi almayacağım. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun bakalım. Resimleri bekliyoruz Hangi sistemi almaya karar verdin ? Sorularını da cevaplayayım. Powercolor sorun çıkartmaz. 1600MHz kesinlikle sorun çıkarmaz gayet yeterli bir hız.
Berat Mindiloğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2014 Mesajlar 1.074 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2014 #22 Kasa haricinde toplamak istediğim bilgisayarla aynı şeyleri toplamışsın. İncelemelerini bekliyorum