Giriş seviyesi gamepad önerisi

Hamilton

Decapat
Daha fazla  
PC için kullanacağım RIDE 5, F1 gibi oyunlar oynayacağım ve bilgisayar için ekstra uygulama kullanmak istemiyorum.

PC için kullanacağım RIDE 5, F1 gibi oyunlar oynayacağım ve bilgisayar için ekstra uygulama kullanmak istemiyorum.
Çokta bir seçenek yok. Çok ucuza gamepad alırsan çok daha hassas yani linear bir kontrole sahip olamazsın. Normalde almamız gereken gamepad'lar maalesef 2k ve 3k fiyat bandında. Fakat bir tane model var onu alırsan çok sorun yaşamazsın yani diğer ucuz gamepad'lardan daha iyi en azından.
Ben de bu gamepad var açıkçası Ride 4, Forza Horion 4, Forza Horizon 5, The Crew 2, The Crew motorfest oynadığımda sadece The Crew serisinde biraz sorun yaşatıyordu

Hocam 700-800 civarı zaten 3 adet PS kolum var o yüzden ne kadar ucuz olursa iyi olur.

Bu bütçe ile alınabilecek en uzun ömürlü ürünler sıfır F310 veya 2.el F710 alabilirsiniz, eğer bütçenizi 1100 civarlarına çıkartabilirseniz hall effect analog stick ve triggerlı bir gamepad alabilirsiniz incelemeleri yabancı YouTube videolarında var F710'dan daha iyi ve daha uzun ömürlü olacağını zannediyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı