Giris seviyesi mikrofon(HyperX quadcast veya Razer Seiren X) yayin için gerekli mi?

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
1
Merhaba arkadaslar, Arctis 7 kullaniyorum. Yayin isleri ile ugrasiyorum fakat bu gibi basliktaki mikrofonlari almama gercekten cok gerek var mi? Arctis 7 mikrofonu inanilmaz iyi olmasa da yeterli gibi, ne dusunuyorsunuz? Gercekten gerek var mi arkadaslar?

Merhaba arkadaslar, Arctis 7 kullaniyorum. Yayin isleri ile ugrasiyorum fakat bu gibi basliktaki mikrofonlari almama gercekten cok gerek var mi? Arctis 7 mikrofonu inanilmaz iyi olmasa da yeterli gibi, ne dusunuyorsunuz? Gercekten gerek var mi arkadaslar?
Dediklerinin nerdeyse aynı ses kalitesine sahip bir mikofon var. Fiyatı 500 TL gibi olacak. Türkiye'ye gelmedi. Portable Mini Microphone - Razer Seiren Mini fiyatına göre gayet iyi geldi bana.

Hocam anliyorum da sormak istedigim o degil,yani hakikaten gerek var mi? Sesim zaten kulaklik iyi oldugu icin guzel gidiyor karsiya,cok boyle inanilmaz gerek var mi yani
Daha iyi ses daha çok izleyici çeker. Baktığımda biraz boğuk gibi sesi var Arctis 7'nin mikrofonunda. Para varsa bence alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı