Gerekli testler yapılırsa, fiyatı uygun ise neden olmasın?
Testler hakkında hiçbir fikrim yok nasıl test edebilirim ki.Yani alınır. Kendim sattım satarken 3070 Ti'ye 1 ay mining yaptığımı söyledim. Düzgün biriyse alınır. Zaten test yapacaksın. 4000 ve 5000 serileri 3000 gibi mining gören kartlar da değil.
Testler hakkında hiçbir fikrim yok nasıl test edebilirim ki.Gerekli testleri isteyip güvenilir birisinden alacaksanız olur.
Testler hakkında hiçbir fikrim yok nasıl test edebilirim ki.Sıfır topladığınız bir sistemi 10 sene boyunca kullanabildiğimize göre 2. el ekran kartlarının da ömrü geçmiş kullanımına göre oldukça uzun. Burda önemli olan ekran kartınız ne kadar ve nasıl kullanıldığı. Bunu test edebilirim derseniz alınır. Güncellik yönünden bakarsanız 4070 henüz güncel bir kart, olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.