Çözüldü Steam Giriş yaparken kullanılan kullanıcı adı değiştirilebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Melissa777

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-AMD RYZEN 7 3700X 3.6GHz 32MB Önbellek 8 Çekirdek AM4 7nm

-MSI MPG B550 GAMING PLUS Amd B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC) M.2

-GSKILL 16GB (2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram

-MSI GEFORCE RTX 3060 TI GAMING X TRIO 8GB GDDR6 256bit NVIDIA

-Seagate Barracuda 1TB 3.5" 7200RPM 64MB Cache Sata 3

-Kingston 240GB HyperX Fury Serisi Sata 3.0 RGB SSD

-COOLER MASTER MasterCase H500 ARGB 750W 80+ Bronze Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower
Steam hesabımda giriş yaparken kullanıcı adı kısmını değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor uygulamanın içinde. Acaba Steam destek maili gibi bir şey var mı ulaşabileceğim?

Çözüm
Maalesef, SteamID değiştirmek mümkün değil.

1748802308104.png
Steam hesabımda giriş yaparken kullanıcı adı kısmını değiştirmek istiyorum ama değiştirilmiyor uygulamanın içinde. Acaba Steam destek maili gibi bir şey var mı ulaşabileceğim?
Değişmez.

Profilimi düzenle kısmından değiştiriliyor.

O görünen adı değiştiriyor sadece, giriş yaparken kullanılan kullanıcı adını değiştirmiyor.

Peki biri bana hediye gönderdiğinde kullanıcı adını görür mü acaba?

Hayır, birisi size hediye gönderdiğinde kullanıcı adınızı göremez veya siz ona gönderirseniz kullanıcı adınızı göremez. Sadece profildeki görünen isminizi ve hesabınızı görebilir.

O görünen adı değiştiriyor sadece, giriş yaparken kullanılan kullanıcı adını değiştirmiyor.

Hayır, birisi size hediye gönderdiğinde kullanıcı adınızı göremez veya siz ona gönderirseniz kullanıcı adınızı göremez. Sadece profildeki görünen isminizi ve hesabınızı görebilir.
Çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı