Gitar akortu nasıl ayarlanır?

Daha fazla  
Gitar akortumu nasıl ayarlıyacağım? Gitar hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Guitartuna diye App var, indiriyorsun. Hiç anlamiyorsan, otomatigi kapat, tel sec, sonra tele vur, o seni yonlendirir. Ayarlarken cok hizli sarma, teli patlatirsin, yavas yavas, -1 filan da olsa da sorun olmaz.

Guitartuna diye App var, indiriyorsun. Hiç anlamiyorsan, otomatigi kapat, tel sec, sonra tele vur, o seni yonlendirir. Ayarlarken cok hizli sarma, teli patlatirsin, yavas yavas, -1 filan da olsa da sorun olmaz.

Peki sıkarken veya gevşetirken çat gibi falan bir ses çıkması normal mi?

Bir de çok eksilerde ama daha fazla sıkmamam lazımmış gibi hissediyorum.

Son düzenleme:
Peki sıkarken veya gevşetirken çat gibi falan bir ses çıkması normal mi?

Bir de çok eksilerde ama daha fazla sıkmamam lazımmış gibi hissediyorum.

Ses normal, eger dogru teli secip yapiyorsan biraz daha sikman lazim, -2 filan da olur ama -10 filansa o direk baska telin sesi demek. Cok uyduruk marka tel ise patlayabilir de.

Akort uygulaması yazarsanız App Store veya Play Store'a oradan çıkan çoğu uygulama iş görür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…