L lol bağımlısı Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2025 #1 Gitar akortumu nasıl ayarlıyacağım? Gitar hakkında neredeyse hiçbir şey bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2025
KS KS L lol bağımlısı Decapat Katılım 6 Eylül 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2025 #11 Gitarcı kapalıydı koparsa kopsun dedim bayağı sıktım kopmadı ayarladım. Artı 0 Eksi
Single_factor Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 5.446 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gitarist, tonmaister, producer, 3D Animator. 21 Temmuz 2025 #12 Eğer telleri yanlışlıkla üst oktava akortlamaya çalışırsanız; kopması başınıza gelebilecek en güzel şey olur. Diğer türlü sapı çatlatabilirsiniz (Özellikle LP kafalarda.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Eğer telleri yanlışlıkla üst oktava akortlamaya çalışırsanız; kopması başınıza gelebilecek en güzel şey olur. Diğer türlü sapı çatlatabilirsiniz (Özellikle LP kafalarda.) Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et