Vec0 Picopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 131 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:44 #1 Amfi ve gitar ile ses kaydı almak istiyorum. Mikrofon falan yok. Sadece aslında laptop ses kartı görevi görecek. Audacity üzerinden input olarak amfiyi seçsem bile(mighty 8BT amfi) sesi tam almıyor. Nasıl yaparım?
Amfi ve gitar ile ses kaydı almak istiyorum. Mikrofon falan yok. Sadece aslında laptop ses kartı görevi görecek. Audacity üzerinden input olarak amfiyi seçsem bile(mighty 8BT amfi) sesi tam almıyor. Nasıl yaparım?
Çözüm G H O S T R İ D E R Cuma 22:50 Vec0 dedi: Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var? Genişletmek için tıkla... Bandlab.
Vec0 dedi: Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var? Genişletmek için tıkla... Bandlab.
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 212 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:47 #2 Bence bu iş sağlam bir ses kartı olmadan güzel olmaz bence bunun yerine Garageband gibi bir uygulama kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Bence bu iş sağlam bir ses kartı olmadan güzel olmaz bence bunun yerine Garageband gibi bir uygulama kullanabilirsin.
KS KS Vec0 Picopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 131 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:49 #3 G H O S T R İ D E R dedi: Bence bu iş sağlam bir ses kartı olmadan güzel olmaz bence bunun yerine Garageband gibi bir uygulama kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var? Artı 0 Eksi
G H O S T R İ D E R dedi: Bence bu iş sağlam bir ses kartı olmadan güzel olmaz bence bunun yerine Garageband gibi bir uygulama kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var?
G H O S T R İ D E R Picopat Katılım 16 Ocak 2025 Mesajlar 212 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:50 #4 Vec0 dedi: Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var? Genişletmek için tıkla... Bandlab. Artı 1 Eksi Çözüm
Vec0 dedi: Daha başlangıç olduğu için böyle daha basit düşünüyorum. Garageband yok fakat. Onun yerine başka ne var? Genişletmek için tıkla... Bandlab.
KS KS Vec0 Picopat Katılım 2 Temmuz 2025 Mesajlar 131 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 22:51 #5 G H O S T R İ D E R dedi: Bandlab. Genişletmek için tıkla... 20 dakikaya geri dönüş yapacağım. Şimdi bakıyorum. G H O S T R İ D E R dedi: Bandlab. Genişletmek için tıkla... Sesi almak istediğim tarz buydu. Teşekkürler Artı 0 Eksi
G H O S T R İ D E R dedi: Bandlab. Genişletmek için tıkla... 20 dakikaya geri dönüş yapacağım. Şimdi bakıyorum. G H O S T R İ D E R dedi: Bandlab. Genişletmek için tıkla... Sesi almak istediğim tarz buydu. Teşekkürler