Merhaba yıllar önce bir klasik gitar satın almıştım fakat yıllardır öğrenmeyi erteliyorum. Şu anda çok yoğun olduğum için bir kursa gidecek kadar vaktim yok. Evde internetten çalmayı öğrenebilir miyim? Önerebileceğiniz yerler var mı?
Elektro ya da akustikse selim ışığ'ın Udemy kursunu öneririm. Fiyatına göre internetteki en iyi kaynak olabilir. Bende ondan öğreniyorum.
Bende aynı şekilde keman almıştım. Çok geliştiremesemde kendimi hemen hemen çoğu şeyi öğrenebildim. İlk fırsatta kursa gitmeniz daha iyi olacaktır. Kezâ iman varsa imkanda vardır, neden olmasın?
Klasik gitar var elimde hocam.
Yardımınız için teşekkür ederim. Aklıma bir şey takıldı 7 günlük seri bir enstrüman öğrenmek için kısa değil mi acaba faydalı olur mu?
7 günden ziyade ödevleriniz olacak, asıl öğrenme süresini uzatan şey ödevler. Muhakkak bu işin hocasına bir danışın hatalarınızı fark etmesi açısından.
Bende aynı şekilde keman almıştım. Çok geliştiremesemde kendimi hemen hemen çoğu şeyi öğrenebildim. İlk fırsatta kursa gitmeniz daha iyi olacaktır. Kezâ iman varsa imkanda vardır, neden olmasın?
Öğreneceğiniz her 10dk lık teorinin karşılığı; 10 saat pratiktir. Video seyrederek hiç bir şey öğrenemezsiniz.Şu anda çok yoğun olduğum için bir kursa gidecek kadar vaktim yok. Evde internetten çalmayı öğrenebilir miyim? Önerebileceğiniz yerler var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.