Gitar çalmaya klasik gitarla başlamak zorunlu mu?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Cihaz adı DESKTOP-BB0P50B
İşlemci AMD Ryzen 5 4500U with Radeon Graphics 2.38 GHz
Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,42 GB)
Cihaz Kimliği 8EAC407D-CFFC-457E-BF72-811DD7C95501
Ürün Kimliği 00325-81809-36548-AAOEM
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Kalem ve dokunma Bu görüntü biriminde kalem girdisi veya dokunarak giriş yok
Kursa başlamak istiyorum ama klasik gitar başlatırlar diye istemiyorum ne yapmalıyım?

Kursa başlamak istiyorum ama klasik gitar başlatırlar diye istemiyorum ne yapmalıyım?

Akustik ile başlamanı tavsiye ederim, metal tel olduğu için daha güzel bir ses yakalarsın hem de elektro gitara geçince canın pek yanmaz.

Ne çalmak istiyorsan onunla başla tabii ki. Elektro çalmak istersen elektro, bas istersen, akustik ise akustik... Ancak perdesiz gitar biraz soru işareti olabilir. Perde olmadığı için yanlış nota basma ihtimalin çok yüksek, başlamaz değil ama öncesinde müzik deneyimin yoksa tercih edilmez pek

Klasik gitar derken çalma stili olarak mı klasik yoksa direkt gitar olarak mı klasik? Çalma stiliyse onu sen seçiyorsun. Gitarsa yine onu da sen seçiyorsun. Akustik gitar ile gitsen ne yapacaklar, almayacaklar mı içeri? Ama senin için daha zor olur, orası ayrı.

Kurs konusuna da bence çok gerek yok. Kursta daha hızlı öğrenirsin, kursta 6 ayda öğrendiğini evde 1 yılda öğrenirsin. Bence kursa ayıracağın parayla daha iyi enstrüman almak daha iyi bir tercih

Klasik gitar üzerine eğitim veren bir yere gittiğinizde elbette sizden klasik gitar almanızı isteyecekler.
Klasik gitar çalım tekniği / sitili elektro gitar ya da akustik ile aynı şey değildir.

Hocam klasik gitarları hem telleri diğer gitarlara göre çelik vs. olmadığı için canınızı çok yakmaz parmak uçlarınız sertleşir ve diğer gitarlarda çok sorun yaşamazsınız hem de diğer gitar türlerine göre bir tık daha ucuzdur yani belki de gitarın sizlik bir şey olmadığını anlayacaksınız ve çalmaktan vazgeçeceksiniz neden ilgi alanınızı tam olarak bilmediğiniz bir şeye gereksiz para harcayasanızki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı