Gitar çalmayı öğrenmek için kursa gitmeye gerek var mıdır?

Rsmefaw

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Gitar çalmak istiyorum. Gitarım var fakat hiç bilmiyorum. Sizce kursa gitmeli miyim? Yoksa internetten öğrenebilir miyim?

İnternetten de öğrenebilirsin ben de ileride gitar almaya düşünüyorum ben internetten öğreneceğim. Ama internetten öğreneceksen mesela bir günde 5 ders birden dinleme kafan karışabilir ben yazılım öğrenirken öyle yapmıştım kafam bayağı karışmıştı. Bir şeyi kolayca anlıyorsan internet anlamıyorsan kurs. İlk internetten bedava dersler var oradan dinle eğer hiçbir şey anlamadıysan kursa gidebilirsin.

İnternetten de öğrenebilirsin ben de ileride gitar almaya düşünüyorum ben internetten öğreneceğim. Ama internetten öğreneceksen mesela bir günde 5 ders birden dinleme kafan karışabilir ben yazılım öğrenirken öyle yapmıştım kafam bayağı karışmıştı. Bir şeyi kolayca anlıyorsan internet anlamıyorsan kurs. İlk internetten bedava dersler var oradan dinle eğer hiçbir şey anlamadıysan kursa gidebilirsin.
Önerdiğiniz birileri var mı?

Kurstan öğrenmek daha sağlıklı olacaktır. Internetten de öğrenebilirsin ancak hatalarını kimse sana söyleyemeyeceği için alışkanlık olarak kalır. Bu da gelişmeni engeller bir yerde tıkanır kalırsın.

Ben evde tek başıma öğrendim. Yaptığım tek şey akorların nasıl basıldığını öğrenmekti 1 ay içerisinde basic şarkıları çalabiliyordum. Evde öğrenebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı