Barren
Hectopat
Arkadaşlar merhaba, akustik gitar bakıyorum almak için ve şu anda şu ikisi arasında kaldım:
CORT AD880 NS.
VALLER 530 C.

m.n11.com

m.n11.com

www.trendyol.com

Açıkçası benim gönlüm Cort'tan yana fakat yine de cort daha pahalı tabii ki o yüzden daha iyi onu al gibi yorumlar yerine şunu alabilirsin, şu şöyle daha iyi, şunu alırsan senin için daha olur iyi gibi yorumlarla tavsiye ya da öneride bulunursanız sevinirim. Bir de son olarak 2. Linkteki direk 530. C(Cutaway-Kesik) değil yani. Sizce 530 la 530 C arasında ses kalitesi olarak fark olur mu, hangisi daha iyidir? Onu da yazarsanız sevinirim.

www.trendyol.com

Açıkçası benim gönlüm Cort'tan yana fakat yine de cort daha pahalı tabii ki o yüzden daha iyi onu al gibi yorumlar yerine şunu alabilirsin, şu şöyle daha iyi, şunu alırsan senin için daha olur iyi gibi yorumlarla tavsiye ya da öneride bulunursanız sevinirim. Bir de son olarak 2. Linkteki direk 530. C(Cutaway-Kesik) değil yani. Sizce 530 la 530 C arasında ses kalitesi olarak fark olur mu, hangisi daha iyidir? Onu da yazarsanız sevinirim.

CORT AD880 NS.
VALLER 530 C.
Akustik Gitar Fiyatları & Markaları & Modelleri - n11
Akustik Gitar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Akustik Gitar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
				 m.n11.com

m.n11.com

VALLER Va530 Parlak Cilalı Akustik Gitar - Fiyatı, Yorumları
VALLER Va530 Parlak Cilalı Akustik Gitar yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.