Gitar önerisi

ramsteinn

Decapat
Katılım
10 Aralık 2021
Mesajlar
221
Makaleler
1
Heavy ve thrash metal türünde çalıyorum orta seviyeyim bütçem 20k bu gitarlardan birini düşünüyorum:






Sizce en iyi hangisi? (iyiden kastığım distortion kalitesi, rahatlık, çalma zevki ve fiyat performans olması.)
Sizin bu bütçelerde bu tarz önerdiğiniz gitar varsa linkini atarsanız müteşekkir olurum.
 
Schecter demon - 6 çok iyi bir gitar rahatlığı ve kalitesi kesinlikle mükemmel (fiyatına göre). Siz thrash metalden bahsetmişsiniz aktif manyetikleri sizi bu konuda üzmeyecektir ancak çok iyi clean soundlar alamayacağınızı söyleyeyim. Ha çalınır mı çalınır ama keyifli olmuyor. Eğer arada blues ve ya daha soft tarzlara kaymak isterseniz ibanez gitarların coil split özelliği daha çok keyif verebilir. Kısacası sizin gitardan ne beklediğinize bağlı ama ben yerinizde olsam demon -6 modelini tercih ederdim çünkü amacınız trash metal çalmak.
 
LTD benim bayağı hoşuma gitti.
Maun gövde oldukça sert olduğu gibi, en parlak ve sustainli tonları verir. Üstüne telecaster sitilinde bir arka göveden geçen sabit Fixed bridge. O gitardaki sustain ve yırtıcılık diğer gitarların hiç birinde mevcut olamaz. Buna eminim.

Köprüdeki Humbucker coil-split. Single olarak bölünebiliyor. Clean ya da blues tonlarda kullanabilirsiniz.

Metal çalma niyetinde olsam; hiç düşünmeden bu gitarı alırdım. Çünkü zaten Bridge manyetiğinin dışında bir şey kullanılmıyor. Ancak Sololar için bir neck manyetiği fena olmazdı. Ritm gitarist iseniz, ya da sololarda neck tonundan hoşlanmıyorsanız; gözünüz kapalı alın.
 
Schecter demon - 6 çok iyi bir gitar rahatlığı ve kalitesi kesinlikle mükemmel (fiyatına göre). Siz thrash metalden bahsetmişsiniz aktif manyetikleri sizi bu konuda üzmeyecektir ancak çok iyi clean soundlar alamayacağınızı söyleyeyim. Ha çalınır mı çalınır ama keyifli olmuyor. Eğer arada blues veya daha soft tarzlara kaymak isterseniz Ibanez gitarların coil split özelliği daha çok keyif verebilir. Kısacası sizin gitardan ne beklediğinize bağlı ama ben yerinizde olsam demon -6 modelini tercih ederdim çünkü amacınız tıraşh metal çalmak.

Alırsam onu alacağım açıkçası clean ton umurumda değil şu an tam thrash modundayım slayer Megadeth Metallica falan patlatacağım hepsini :D Fakat şöyle bir sıkıntı var ki fiyat çok pahalı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı