Gitara başlamak için hangi gitar alınmalı?

Gitar öğrenmek istiyorum başlangıç orta seviye olarak hangi gitarı almalıyım?
Klasik gitar için Valencia VC204 önerebilirim. Kendim kullanıyorum.
 
Bugün "Gitar Dersi" kanalı klasik gitar için Almira mg917'yi öneriyordu giriş için. Onun yalancısıyım. Fakat üstte de dendiği gibi hangi tür için aldığın da önemli.
 
Klasikle başlamanın güzel yanı hem daha zor, hem de yaratıcı olmaya itiyor özellikle şarkı yazıyorsan, türü önemli değil. Ama istediğin gitarla başlayabilirsin öğrenmeye. Akustik önermem, telleri baya keskin, parmakların nasırlaşmadan başlarsan akustik canını yakabilir. Ben klasikle başladım, akustik bana şu an daha kolay geliyor ama bu kişiden kişiye göre değişebilir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı