Gitarda nasıl profesyonelleşilir?

Innocencee

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf GTX 1650, H410M-H V2H, Corsair Vengance RGB White 2x8 2666 MHz, 650w PSU, Intel i5 10400F,
Meslek
Pide Fırını Ustası
Şöyle ki 8 aylık bir eğitim aldım ancak basit şarkılar ve basit akorları öğrenmenin ötesine gidemedim. Şu ismini unuttuğum tek parmağı tüm tellerin üzerine koyup düzgün ses çıkarmaya gelemedim yani.

Müziğe karşı büyük bir hevesim var, gitar çalmak ve o "gitarı ağlatmak" terimini yaşamayı cidden istiyorum. Master of puppets, skeptic ve ı don't wanna be me vb, şarkıların sololarını atabilmeyi aşırı istiyorum. "bam! İşte 1 dakika da bunu yapabilirim." kafasında değilim, ya da birkaç ayda profesyonel şekil de çalamayacağımı da biliyorum, bu süreç yıllar alabilir ancak gerçekten bu tutkumla gitarı iyileştirmek istiyorum. DM, D, B, F, E, em, A, am gibi basit temel akorları biliyorum ancak devamı yok yani dediğim gibi...

Kendimi nasıl geliştirebilir, nasıl profesyonel olabilir? Arkadaşımla bir grup açma hayalimiz var ve solo atan kişi olmak istiyorum ancak durum vahim, YouTube videoları işlevli gelmiyor, dersler bir yere kadar götürür bununda farkındayım ki bu kadar bütçem de yok. İnternette ki araştırmalarımla da bir yere varamadım.
Bunun için bir kitap var mı? Veyahut bir metot, yardımcı olursanız gerçekten çok mutlu olurum teşekkür ederim.

(Dip not geçeyim, elektrogitar değil, normal akustik gitar kullanmaktayım ancak yakın bir zaman da geçiş sağlayacağım.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı