Gitarımın alt eşiği/köprüsü çıktı

Schwazel

Centipat
Merhaba ben Midex klasik gitar kullanıyorum, Haziran'da almıştım hiç sıkıntısı yoktu gayet güzel bir gitardı ama bu sabah baktığımda gitarın köprü kısmı çıkmış, teller falan sağlam üstünde duruyor ama köprü kısmı komple çıkmış ve sanırım minik bir parçası kırılmış. Ne yapmam gerekiyor? Gitarda henüz acemiyim ve bu konular hakkında bir bilgim yok yanlış bir şey yapıp gitarımı çalınamaz hale getirmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba ben Midex klasik gitar kullanıyorum, Haziran'da almıştım hiç sıkıntısı yoktu gayet güzel bir gitardı ama bu sabah baktığımda gitarın köprü kısmı çıkmış, teller falan sağlam üstünde duruyor ama köprü kısmı komple çıkmış ve sanırım minik bir parçası kırılmış. Ne yapmam gerekiyor? Gitarda henüz acemiyim ve bu konular hakkında bir bilgim yok yanlış bir şey yapıp gitarımı çalınamaz hale getirmek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Bir Luthiere gösterebilirsin yapabilirler muhtemelen.

Yaklaşık ne kadar tutar ki? Güvenilir tandığınız bir luthier var mıdır şöyle önerebileceğiniz? Biraz bakındım ama fiyatlar hep 6-7 sene öncesine ait, ayrıca kazıklananlar da olmuş bilemedim
Gitarı sattım ve gitarım bende kaldığı sürece hiç tamire gitmedi o yüzden bilmiyorum hocam maalesef.

Yaklaşık ne kadar tutar ki? Güvenilir tandığınız bir luthier var mıdır şöyle önerebileceğiniz? Biraz bakındım ama fiyatlar hep 6-7 sene öncesine ait, ayrıca kazıklananlar da olmuş bilemedim

Hocam Söğütlüçeşme'de Matt Guitars Hakan abi var benim alt eşiği yapıştırmıştı akustiğin. 300-400 arası bir şey tutabilir duruma göre.

Fotoğraf lütfen. Böyle size yardımcı olamaz kimse. Olmaya çalışan da, iyi niyetiyle sizi daha kötü duruma sokabilir fark etmeden. Belki kendi başınıza halledebileceğiniz bir şeydir. Boşu boşuna tamir için paranızı alırlar. Yazık olur...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı