GitHup Projesi Çalıştırma

feseleh

Hectopat
Daha fazla  
Acemi bir yazılımcıyım. Bir firmada çalışıyorum. Benden başka yazılımdan anlayan yok. Yeni yeni öğreniyorum yazılımı, İngilizce de yok. Önüme bir GitHup projesi verdiler, "derle" dediler. Ne yapsam bilemedim. Araştırdım çalıştırmak için TinderBox ve Cinder adlı farklı açık kaynak projelerini de kullanmak lazımmış. Bilmediğim bir dünya içerisinde bir dünya. Aranızda GitHup'dan anlayan varsa adım adım anlatabilir mi ne yapmam gerektiğini?

Teşekkür ederim.

Proje : GitHub - paulhoux/Cinder-Warping: A Cinder block that enables you to easily create editable bi-linear and perspective warps, or a combination of the two.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle, GitHup değil Github, her neyse. Ben de acemi bir yazılımcıyım, sayılır. Eğer yazılım öğrenmek istiyorsanız, İngilizce aşırı önemli, neredeyse her dilin ana dili İngilizce ve kaliteli forumların hepsi İngilizce, kısaca İngilizce yoksa maalesef bir şey öğrenmeniz zor. Öğrenseniz bile takım çalışması gerektiren projelerde geride kalırsınız. Hiç yazılım bilmeyen birinin TinderBox ve Cinder açık kaynak kodlarını kullanarak bir olay yapması imkansıza yakın diye düşünüyorum. Adım adım anlatılacak de bir şey değil. Kod yazmak, öyle kopyala+yapıştır bir şey de değil çünkü mantıklı düşünerek kodları yazmak zorundasınız. Her kod aynı yerlerde düzgün çalışmıyor. Bir "yazılım firmasında" çalışıyorsanız, üzgünüm ama hiç yazılım bilmeyen birini işe almak, pek-iyi değil gibi görünüyor...

Ek olarak şunu da söyliyeyim, o projenin alt kısımında nasıl yapılacağı gösteriliyor, ama kodlama bilgisi her zaman için önemli.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı