Gittigidiyor anakart dolandırıcılığı

IPARGALI

Centipat
Arkadaşlar bundan 1 hafta önce anakart aldım. Daha doğrusu o anakart elime ulaştı. Satıcının 255 tane yorumu vardı ve %96 olumlu yorumlardı. Buna güvenerekten aldım. Lakin adam anakartın BIOS entegresini sökmüş. Ben anlamıyorum fazla, bilgisayarcı söyledi bunu bana. Ve söylediğine göre bu kart bu şekilde üretilemez. Kasıtlı olarak yapılmadığı takdirde hiçbir şekilde böyle bir durum söz konusu değilmiş. Satıcıya ulaşıp iade etmemi söyledi.

Satıcıdan telefon numarasını istedim. Tabii dolandırıldım vs. diye. 180 lira para gitti diye. Adama ilk başta yazdım. Telefon numaranı verir misin diye. Cevap gelmeyince 10 dk falan sonra eğer paramı geri vermezsen polise giderim dedim. Daha sonra telefon numarasını attı. Aradım. Dedim ürünün bozuk. Ama adam gerçi adam denir mi orası ayrı mesele. Küfürler etmeye başladı. İşte bilmem neyin çocuğu ürünlerimiz test edilip gönderiliyor sen kimsin bana hakeret ediyorsun diyor. (Dediğim tek şey paramı vermezsen şikayetçi olacağım polise) vs.

Daha sonra tehdit etmeye başladı. Kendisi konyada bana diyor ki Adana'da tanıdıklarım var. Ben kapattım suratına. Şimdi ben iade göndersem adam ürün geri elime ulaşmadı vs. diyecek yine paramı alamayacağım. Ne yapmalıyım. Bir de arkadaşa diziyoruz PC'yi. Mahçup oldum arkadaşa. Bir el atın ne yapmalıyım?

Gittigidiyor'dan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
GG ile iletişime geçiniz.

Şikayet edin, polise suç duyurusunda bulunun. Alışverişi yaptığınız firma ile iletişime geçin, durumu anlatın. Küfür ettiği için de suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Ben olsam yanına bırakmazdım.

Hiç böyle bı durum yaşamadım ama gittigidiyora sorununu anlatsan belki yardımcı olabilirler.

Herhangi bir kanıtım yok telefondan küfür etti ana avrad aynı zamanda tehditte etti aklınca korkutmaya çalıştı anlaşılan.
Hiç böyle bı durum yaşamadım ama gittigidiyora sorununu anlatsan belki yardımcı olabilirler.
Nereye anlatayım destek ile iletişeme geçmeye çalıştım ancak bot çıktı karşıma oda iade vs vs dedi iade adam niye kabul etsin bu kadar küfür vs etti alır mı hiç

Nasıl yapmalıyım yardımcı olur musunuz adam ilanıda kaldırmış ss vs.de yok mal gibi kaldım
E-Devlet üzerinden Tüketici Hakları'na başvuru yapabiliyorsunuz sanırım. İnternetten biraz araştırın ve paniklemeyin. Satıcı ile tekrar iletişime geçip ses kaydı almak veya mesajlar varsa ekran görüntüsü almak işinize yarayabilir.

Ürünün fotoğrafını atar mısınız? Hangi üründü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…