Gittigidiyor güvenilir mi?

BURAK098765

Hectopat
Arkadaşlar geçen gün MSI 2060 Super Gaming X modeline bakıyordum şansıma karşıma Msi 2060 Super Gaming X bu linkte ki kart çıktı ama her türlü MSI 2060 Super Gaming X yazdığımda hiçbir şekilde bu kart gözükmüyor. Yani 4200 TL'lik bir fiyat çıkmıyor, acaba neden olabilir?

1601056315684.png

Gaming X modeli değil linkteki kart düz Gaming modeli.
Düz Gaming diye bir model olduğunu sanmıyorum.

En ucuz 4367 TL. İlginç. Yıldız fırsat diyor belki siteler daha güncellememiştir. Anladığım kadarıyla indirimli bir ürün.

En ucuz 4367 TL. İlginç. Yıldız fırsat diyor belki siteler daha güncellememiştir. Anladığım kadarıyla indirimli bir ürün.

Belki de.
Gaming X modeli değil linkteki kart düz Gaming modeli.

Evet düz Gaming modeli yok adam belki de Gaming X yazmamıştır çünkü bu adamın 800 kadar yorumu var hepside PC ile alakalı belki de yazmayı unutmuştur çok ürünü varsa ama belki.

Evet Akakçe'ye baktığımda gözükmüyordu.

MSI var diyor
Belki de.

Evet düz Gaming modeli yok adam belki de Gaming X yazmamıştır çünkü bu adamın 800 kadar yorumu var hepside PC ile alakalı belki de yazmayı unutmuştur çok ürünü varsa ama belki.

Evet Akakçe'ye baktığımda gözükmüyordu.

MSI sitesinde var düz gaming modeli.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı