GittiGidiyor iade nasıl yapılır?

Tommy Vercetti

Hectopat
Daha fazla  
Gitti gidiyordan aldığım işlemci bozuk çıktı bunu nasıl iade edeceğim süreci başlattım şimdi onun adresine direk kargoyu mu göndereceğim?
Satıcının adresine nasıl ulaşacağım?

Dostum tam bilgim yok fakat gittigidiyor hesabında siparişlerim bölümünden aldığın ürünün yanlarında iade seçeneği olup oraya tıklayıp kod alman gerekiyor. o kodla beraber kargoya gidip veriyorsun diye biliyorum.

Bu arada ürün neydi nasıl bozuk çıktı sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın ?

Dostum tam bilgim yok fakat gittigidiyor hesabında siparişlerim bölümünden aldığın ürünün yanlarında iade seçeneği olup oraya tıklayıp kod alman gerekiyor. o kodla beraber kargoya gidip veriyorsun diye biliyorum.

Bu arada ürün neydi nasıl bozuk çıktı sakıncası yoksa bizimle paylaşır mısın ?
İşlemci aldım çalışmıyor maile kod falan gelmedi.

Gittigidiyor hesabına girip siparişler bölümünde iade sekmesi olması lazım. Oradan iade talebi oluştur. Sana kargo numarası verecekler. Bu kargo numarasıyla ürünü söyledikleri kargo şirketine teslim et.

Kodu kime söyleyeceğim.
Gittigidiyor hesabına girip siparişler bölümünde iade sekmesi olması lazım. Ordan iade talebi oluştur. Sana kargo numarası verecekler. Bu kargo numarasıyla ürünü söyledikleri kargo şirketine teslim et.
Kargo karşı tarafa ulaşınca mı parayı verecekler kodu söylediğim zaman mı?

Kodu kime söyleyeceğim.

Kargo karşı tarafa ulaşınca mı parayı verecekler kodu söylediğim zaman mı?
Kodu ürünü verirken ordaki görevliye söyleyeceksiniz. Bu sayede ürünün gideceği yer belli olacak. Evet ben de gittigidiyordan ürün almıştım iade ettim birkaç gün içinde ürün ulaşınca parayı iade ettiler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı