GittiGidiyor satıcısına tamir etmesi için klavye gönderilir mi?

GittiGidiyor satıcısı bir yakınımı mağdur ettiği zaman bir yıldızı verdik ama adam hakkımı helal etmiyorum falan diyerek üste çıkmaya çalıştı. Çok başarılı satıcı rütbesinde miydi neydi bir de. Satıcının puanında da en ufak azalma olmadı. GittiGidiyor müşteri hizmetleri de 4 yıldır dönüş yapacak. :D

Yaparlar belki hocam, 4 yıl daha bekleyin.

Yaparlar belki hocam, 4 yıl daha bekleyin.
Belki de Gittigidiyor müşteri hizmetleri yoktur? Çalışıyormuş gibi rol yapan arayüz vardır. Zaten sitede yazan Gittigidiyor çağrı merkezi numarası ayrı fiyaskoydu. Meşgule düşüyordu! Ama sorsan sıfır risk. İade talebi açabilmek için verilen süre sipariş ödendiği andan itibaren 3 iş günü. Sonra iade butonu ortadan kayboluyordu. 3 iş gününde satıcı ürünü kargoya bile vermiyor! Site de kargo hareketlerini takip etmekten aciz.

1 ay önce kadar 2. el klavye almıştım GittiGidiyor üzerinden geçen gün bozuldu. Satıcıya yazdım dedi gönderirsen ücretsiz bir şekilde tamir edebilirim sizce göndereyim mi? Sonuçtu GittiGidiyor ile alakası olmayan bir işlem o yüzden isterse geri göndermeyebilir. Kablosu sorunlu bende normalde yapabilirim ama şu an lehim aletim yok yok.
Kargoya verirken video çekin ya da kargoladığınıza dair bir belge alın. Satıcının yapmak amaçlı ürünü istediğini kanıtlayacak bir şeyiniz olsun. Göndermezse THH ile zorla alırsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı